Η αυλαία πέφτει για το «Παραμύθι της Ανάσας»

Τελευταία ενημέρωση: 2018-04-25, 11:11:56
Η αυλαία πέφτει για το «Παραμύθι της Ανάσας»

Ο Θεατρικός Θίασος Θεατρίνη παρουσιάζει το παιδικό έργο «Ανασαίνω, ζωντανεύω, τους εχθρούς μου τους παλεύω» για τελευταία φορα το Σάββατο 5 Μαίου στο Κινηματοθέατρο Αχίλλειον στις 11:00 π.μ.

Πρόκειται για μια κωμωδία, η οποία περιέχει θέατρο, κουκλοθέατρο, τραγούδι και χορό. Είναι μια θεατρική διασκευή από το «Παραμύθι της Ανάσας», της Πνευμονολόγου Δήμητρα Μπουσίου Γεροστάθη. Κατά την διάρκεια του έργου η Βασίλισσα του Νου και οι κόρες σκέψεις της διοργανώνουν μία μεγάλη δεξίωση για να τιμήσουν τη νεράιδα Ανάσα που τους προσφέρει το πολυτιμότερο δώρο, το οξυγόνο.

Η δεξίωση θα λάβει μέρος στο Κάστρο-Σώμα και όλοι ετοιμάζονται με χαρά για τη μεγάλη γιορτή. Τι άραγε θα συμβεί όταν εισβάλλουν μικρόβια στο Κάστρο-Σώμα; Τι θα γίνει όταν ο ύπουλος Καπνός και η πικρή Νικοτίνη που παραμονεύουν τριγύρω, ξελογιάσουν τη βασίλισσα του Νου; Θα μπορέσουν οι λευκοί καβαλάρηδες να αντιμετωπίσουν τις απειλές; Θα μπορέσει η Γνωστική να επηρεάσει θετικά τη βασίλισσα του νου να αντισταθεί στους ύπουλους εισβολείς;

Συντελεστές  της παράστασης: Σκηνικά: Δώρα Ορφανίδου, Κοστούμια: Γεώργιος Παναγιωτάκης, Μουσική Επιμέλεια: Γεώργιος Σαχαρίδης, Φωτογραφίες: Άλκης Μαρούγκας, Επιμέλεια Προγράμματος: www.easycoms.gr.

Θεατρική Διασκευή Παραμυθιού: Φωτεινή Βασιλείου

 H σκηνοθετική επιμέλεια και οι κούκλες έγιναν από όλη την ομάδα των ηθοποιών.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι ηθοποιοί: Παναγιωτάκη Άννα-Μαρία, Αρχοντία Κόμβου, Συνοδή Φουκαλά και Δήμητρα Κυρατσούδη.

H ζωγραφιά του προγράμματος είναι της Ιωάννας Αθανασάκη

Διάρκεια παράστασης:45΄ λεπτα

Η παράσταση ανεβαίνει υπό την αιγίδα της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Γενική Είσοδος: 4 ευρω

Τηλέφωνο Θιάσου: 6906842332, email: annamariapanagiotaki@gmail.com

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
6
=