ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Ενας παράξενος φίλος»

ενας-παράξενος-φίλος-46714

Η παράσταση «Ενας παράξενος φίλος» είναι η πρώτη παιδική παράσταση που παρουσιάζεται στο πλαίσιο του Lab Art theater την Κυριακή 22 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι, στον πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Μετά από περιοδείες σε σχολεία σε όλη την Ελλάδα, η παράσταση «επισκέπτεται» τον χώρο του Τσαλαπάτα, με συντελεστές τον Αστέριο Πολυχρονίδη στη μουσική, τη Μελισάνθη Βακιρτζή στη σκηνογραφία και τα κοστούμια, την Τζένη Κοψαχείλη στις κούκλες. Παίζουν οι ηθοποιοί Αστερόπη Χαριτίδου και Χαράλαμπος Παυλίδης, που αναλαμβάνουν και την εμψύχωση. Την οργάνωση παραγωγής υπογράφει το Lab Art, την καλλιτεχνική επιμέλεια η Σύνθια Μπατσή.

Η σειρά παραστάσεων Lab Art THEATER Ανοιξη 2018 παρουσιάζεται υπό την αιγίδα του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Βόλου – Διεύθυνση Πολιτισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

Η παράσταση για μικρά παιδιά που ταξιδεύει με ένα μοναδικό τρόπο το κοινό, στον κόσμο της φιλίας, της διαφορετικότητας και της αποδοχής. Δύο ηθοποιοί υποδύονται τους δύο αφηγητές της ιστορίας μας και δίνουν ζωή σε πέντε κούκλες, οι οποίες παρασύρουν τα παιδιά σε μια περιπέτεια γεμάτη χρώματα, μουσική, παιχνίδια, αλλά και υπέροχα μηνύματα. Ο μικρός μας πρωταγωνιστής το «Κάτι άλλο», ένα πλασματάκι που δεν μοιάζει με κανένα ζωάκι στο δάσος, λαχταρά να κάνει φίλους, μα ο εγωισμός, η αλαζονεία, η ματαιοδοξία και η λαιμαργία στέκονται εμπόδιο στην προσπάθεια του. Το μαγικό σκηνικό πλαισιώνει τους κουκλοήρωες του έργου μας, και τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά και γίνονται μέρος αυτού του διασκεδαστικού μα συνάμα διδακτικού παραμυθιού.

Η γενική τιμή εισόδου είναι 7 ευρώ και η τιμή εισόδου για δύο παιδιά με έναν συνοδό, 18 ευρώ. Σημεία προπώλησης είναι τα καταστήματα: Seven Spots (στον Βόλο και όλη την Ελλάδα), Illusion RT (Τ. Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου, Βόλος), Basilico street food (Ιάσονος 131, Βόλος), Κεχαΐδης μουσικός οίκος (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος). Επίσης πραγματοποιείται ηλεκτρονική προπώληση μέσω viva.gr.

Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 242140 3454, 10.00-21.30.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου