ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μαγική παράσταση στην Νέα Ιωνία

μαγική-παράσταση-στην-νέα-ιωνία-181714

Mαγική και ταυτόχρονα κωμική παράσταση θα πραγματοποιήσουν ο μάγος Magello και η ομάδα Μagello show αύριο Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στις 8μμ και μεθαύριο Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 11π.μ. και 8μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας Βόλου.

Οι συντελεστές υπόσχονται δυο ώρες μαγείας και γέλιου με απρόβλεπτες καταστάσεις και απίθανα μαγικά κόλπα που μόνο ο μάγος Μagello ξέρει να χαρίζει. Η παραγωγή και το σενάριο είναι της ομάδας Μagello show, τα κουστούμια και τις κομμώσεις επιμελήθηκε η Φωτεινή Ζαφείρη, στον ήχο και τον φωτισμό ο Δημήτρης Φράγκος. Μαζί με τον μάγο εμφανίζονται η Θεοδώρα Ραβιόλου, η Μιριόκαλη Μπιτέλη, η Φωτεινή Ζαφείρη και ο μικρός μάγος ΤΟΜΥ. Η τιμή εισόδου είναι 5 ευρώ.

Η ομάδα Magello Show ξεκίνησε να πραγματοποιήσει ένα όνειρο πριν περίπου 5 χρόνια από τον Φίλιππο Φράγκο, γνωστό στο κοινό ως Μάγο Magello. Τα βασικά μέλη της ομάδας είναι εκτός από τον Φίλιππο, η Φωτεινή Ζαφείρη που επιμελείται τις στολές και τις κομμώσεις γνωστή στα παιδιά ως κλόουν Χαχανούλα, η Μυριόκαλη Μπιτέλη που είναι νηπιαγωγός και ενσαρκώνει την κλόουν Κοκορίκο, η Δώρα Ραβιόλου επίσημη βοηθός του Μάγου και επίσης γνωστή ως κλόουν Ντορίτα. Οι τεχνικοί της ομάδας Δημήτρης και Νικόλαος Φράγκος είναι και οι δύο ειδικοί στα κομπιούτερ και στον ήχο, και είναι επίσης από τα ιδρυτικά μέλη της. Στην ομάδα μετέχουν η Μαρία Φράγκου, ειδική στο face painting και η Σπυρέλη Μαριάνθη, που ασχολείται με τη γραμματειακή υποστήριξη και όχι μόνο.

Στους απίστευτα δύσκολους καιρούς που ζούμε, παρακινούμενοι από τον Μάγο μας ξεκινήσαμε να πραγματοποιήσουμε ένα όνειρο «να κάνουμε γνωστή σε όλους την τέχνη της ταχυδακτυλουργίας όπως αυτή πραγματικά είναι χωρίς τις υπερφυσικές προκαταλήψεις που τη στοιχειώνουν» υπογραμμίζουν τα μέλη της ομάδας, ενώ τονίζουν ότι: «Εκτός από μαγικά κάνουμε και κουκλοθέατρο και διαδραστικά παιγνίδια με τα παιδιά και face painting και πινιάτες. Για μας το να διασκεδάζουμε τους ανθρώπους, το να παίζουμε με τα παιδιά και γενικότερα το να σκορπίζουμε χαμόγελα, είναι ο βασικότερός μας στόχος και ό,τι μας ικανοποιεί περισσότερο. Περιμένουμε και φέτος του συμπολίτες μας στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας στις 29 και 30 Δεκεμβρίου (8μ.μ. – 11π.μ. και 8μ.μ. αντίστοιχα) να περάσουμε μαζί μαγικές στιγμές».

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου