Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στον Βόλο

Τελευταία ενημέρωση: 2017-12-06, 12:09:27
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στον Βόλο

Η φωνή του Αλκίνοου Ιωαννίδη και η καλλιτεχνική του ευαισθησία θα σφραγίσει τη μουσική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 22.00 στο Lab Art.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης διαγράφει μια δική του ιδιαίτερη πορεία. Ψάχνει τον ρόλο του τραγουδιού σε μια εποχή δύσκολη και αντι-μουσική. Διαλέγοντας τους συνεργάτες του, έχοντας ως αποσκευή αλλά και ως εισιτήριο διαρκείας το υλικό του, προσεγγίζει από την αρχή έννοιες όπως «έκφραση», «ερμηνεία», «ενορχήστρωση», «κοινό», «επικοινωνία», «συνύπαρξη», «μοιρασιά», «συνδημιουργία».

Πέντε μουσικοί στη σκηνή με έγχορδα όργανα στα χέρια: βιολί, βιολοντσέλο, κρητική λύρα, κιθάρα, λαούτο, μπουζούκι, κοντραμπάσο. Ελάχιστος ηλεκτρισμός, για την ενίσχυση του ήχου τους και για τους πειραματισμούς τους. Μια παρέα που δημιουργεί, που συναισθάνεται, που ταξιδεύει εντός και εκτός συνόρων, εντός και εκτός του αναμενόμενου, εντός και εκτός τόπου και χρόνου. Μια παρέα που εξελίσσεται ασταμάτητα τα τρία τελευταία χρόνια. Κάθε εμφάνισή τους αποτελεί και μια νέα ηχητική και συναισθηματική εμπειρία. Η συγκεκριμένη μουσική παρέα θα εμφανιστεί στον Βόλο, πλαισιώνοντας τον Αλκίνοο Ιωαννίδη.

Μαζί του οι ξεχωριστοί μουσικοί Γιώργος Καλούδης, Μανόλης Πάππος, Φώτης Σιώτας και Δημήτρης Τσεκούρας. Συνοδοιπόροι σταθεροί και πολύτιμοι, οι Βαγγέλης Λάππας και Βασίλης Δρούγκας στην ηχοληψία και ο Κωνσταντίνος Μαργκάς στα φώτα.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00. Οι τιμές εισιτηρίων είναι: 11 ευρώ για περιορισμένα εισιτήρια, 13 ευρώ στην προπώληση, 15 ευρώ στο ταμείο. Τα σημεία προπώλησης είναι: Τηλεφωνικά στο 11876, Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα), My Market , Illusion RT (Τ. Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου, Βόλος), Κεχαΐδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος), Media Markt Greece. Ηλεκτρονική προπώληση πραγματοποιείται μέσω του viva.gr . Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 2421 403454, 10.00 -14.00, 17.00 -21.00.

Χορηγός επικοινωνίας εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
4
=