Γνωριμία με την Ιστορία

Τελευταία ενημέρωση: 2017-11-30, 17:50:05
Γνωριμία με την Ιστορία

Κύκλος δωρεάν ξεναγήσεων στο «Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου» ξεκινά και φέτος με πρωτοβουλία του Σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Β. Σποράδων», σε συνεργασία πάντα με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας και την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου.

Στο πλαίσιο αυτό, τα μέλη του Δ.Σ. των «Φίλων Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Β. Σποράδων», προτείνουν στους μαθητές και τους γονείς έναν κύκλο ξεναγήσεων στο Μουσείο Βόλου, χωρίς καμία απολύτως οικονομική συνδρομή.

Από το Υπουργείο Πολιτισμού ισχύει η ελεύθερη πρόσβαση στο ευρύ κοινό στα μουσεία κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα από Νοέμβριο έως Μάρτιο. Η ξεναγός - υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μέλος του σωματείου, Μελίνα Κωστίδη, θα ξεναγεί τους ενδιαφερόμενους στις αίθουσες του μουσείου κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα.

Η ξενάγηση διαρκεί περίπου τριάντα με σαράντα λεπτά, ενώ για τις επόμενες πρώτες Κυριακές του κάθε μήνα θα ανακοινώνεται το νέο πρόγραμμα, από κοινού με την Ενωση Συλλόγων Γονέων.

Ο κύκλος ανοίγει την ερχόμενη Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, και όσα από τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων, γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικοί, μαθητές, φοιτητές αλλά και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους το συντομότερο δυνατό στην Ενωση Γονέων και συγκεκριμένα στην έφορο του Δ.Σ. κ. Λιάνα Πασχούδη, στο τηλέφωνο 6977070414 και στο email: lianapashoudi@yahoo.gr.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
8
=