ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι «Gadjo Dilo» στον Bόλο

οι-gadjo-dilo-στον-bόλο-241100

Επιστρέφουν στον Βόλο οι «Gadjo Dilo» για μια και μοναδική εμφάνιση αύριο Σάββατο 11 Νοεμβρίου στο Lab Art, δίνοντας το δικό τους στίγμα στο πεδίο της μουσικής.

Οι μελωδίες του πρωτεργάτη της gypsy jazz, Django Reinhardt, συναντούνται με αυτές του Χιώτη και του Τσιτσάνη δημιουργώντας τον μοναδικό ήχο, αυτόν που οι «Gadjo Dilo» αποκαλούν «Manouche De Grec». Τραγούδια μιας άλλης εποχής μας μεταφέρουν μηνύματα σύγχρονα και ελπιδοφόρα.

Επί σκηνής οι «Gadjo Dilo» εντυπωσιάζουν με τις μουσικές τους δεξιότητες και το πάθος τους που παρασέρνει το κοινό να χορέψει και να τραγουδήσει μαζί τους.

Διασκευές κλασικών όπως «Πέφτεις σε λάθη», «Ήσυχα βράδια», «Άλλα μου λεν τα μάτια σου» , «Σα μαγεμένο το μυαλό μου» , «Σου σφυρίζω», «Τι όμορφη που είσαι όταν κλαις», ενώνουν την παλιά Ελλάδα με τον αλέγκρο ρυθμό του swing και απογειώνουν τη διάθεσή μας…

Oι «Gadjo Dilo» αποτελούνται από τους: Σωτήρη Πομόνη (κιθάρα), Κώστα Μητρόπουλο (κιθάρα), Σέργιο Χρυσοβιτσάνο (βιολί), Γιώργο Τσιατσούλη (ακορντεόν), Ηλιάνα Τσαπατσάρη (τραγούδι), Γιώργο Ρούλο (κοντραμπάσο).

Η προπώληση έχει ξεκινήσει. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00. Οι τιμές εισιτηρίων είναι: 10 ευρώ στην προπώληση (περιορισμένα) και 12 ευρώ γενική είσοδος – ταμείο.

Σημεία προπώλησης είναι: Τηλεφωνικά στο 11876, Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα), Illusion RT (Τ. Οικονομάκη και Αγ. Νικολάου, Βόλος), Κεχαΐδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος), Media Markt Greece, ηλεκτρονική προπώληση μέσω viva.gr. Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 2421403454, 10:00-14:00, 17:00-21:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου