ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Προβολή ταινίας στο Μεταξουργείο

προβολή-ταινίας-στο-μεταξουργείο-251066

Με την ταινία «Οταν τελειώσει ο έρωτας», σε σκηνοθεσία Χοακίμ Λαφός, συνεχίζονται οι προβολές της κινηματογραφικής κοινότητας του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου.

Η ταινία θα προβληθεί σήμερα Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στο Μεταξουργείο στη Ν. Ιωνία (έναρξη 21:30) και τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στο Αχίλλειο στις 21:15 (έναρξη 21:30). Πρωταγωνιστούν: Μπερενίς Μπεζό, Σεντρίκ Καν.

Ενα ζευγάρι μαθαίνει να… χωρίζει, σε μια ακόμη υπέροχη σπουδή του Γιοακίμ Λαφός, ο οποίος διερευνά με εντυπωσιακή ψυχολογική και κοινωνική ακρίβεια αυτή την πλευρά των ανθρωπίνων σχέσεων.

Μετά από δεκαπέντε χρόνια γάμου, όπως όλα δείχνουν, ο Μπορίς και η Μαρί βρίσκονται ένα μόλις βήμα πριν υπογράψουν κοινή συναινέσει το διαζευκτήριο. Εκείνος ανεύθυνος, δίχως ποτέ να έχει γνοιαστεί δευτερόλεπτο για το πώς τα βγάζουν πέρα οικονομικά, έχει ανοίξει τρύπες και χρέη παντού, με τους τοκογλύφους να τον αναζητούν ακόμη και μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Εκείνη, απόμακρη και ψυχρή, απογοητευμένη από τη διαρκώς παιδιάστικη συμπεριφορά του συζύγου της και πολλές φορές παρακινούμενη από τις αρνητικές, για εκείνον, συμβουλές της φιλικής της συντροφιάς, δεν μπορεί πλέον να διανοηθεί πώς μπορεί η παρτίδα τους να σωθεί.

Και υπάρχουν και δύο παιδιά, δύο κοριτσάκια αγγελικά, που μέσα στην άγνοια της αθωότητας τους, θα ήθελαν πολύ ο παιχνιδιάρης μπαμπάς τους και η λατρεμένη μαμά που τις φροντίζει να μείνουν για πάντα μαζί…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου