ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία στον Βόλο

μεγάλη-φιλανθρωπική-συναυλία-στον-βό-295182

Η Ορχήστρα Κιθαριστών Βόλου «Sempre Viva», η χορωδία «ΙΩΝΙΑ», ο Βασίλης Αγροκώστας, η Ζωή Τζαλαβρέτα και η Κασσιανή Αμυγδαλίτση δίνουν μια αγκαλιά για το «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ», – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΙΑΣΗ -ΣΤΗΡΙΞΗ.

Μεθαύριο Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας Βόλου, στις 7.30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τίτλο «Μια αγκαλιά για το Ε.Μ.Ε.Ι.Σ», η οποία γίνεται με πρωτοβουλία της Ορχήστρας Κιθαριστών Βόλου Sempre Viva (παιδική και μεγάλων με πλέον των 40 κιθαριστών) υπό τη διδασκαλία της μαέστρου Ευαγγελίας Γούσια σε συνεργασία με τη χορωδία «ΙΩΝΙΑ»(παιδική, εφηβική, ενηλίκων με πλέον των 180 χορωδών) υπό τη διδασκαλία της Κορνηλίας Φραγκογιάννη και με τη σύμπραξη των καταξιωμένων ερμηνευτών Βασίλη Αγροκώστα, Ζωής Τζαλαβρέτα και Κασσιανής Αμυγδαλίτση.

Στόχος της συναυλίας είναι η αλληλεγγύη, η προσφορά προς τον συνάνθρωπο, στοιχείο που έχουν θέσει ως προτεραιότητα οι συντελεστές της συναυλίας, σε πλειάδα φιλανθρωπικών συναυλιών που έχουν πραγματοποιήσει στο παρελθόν. Για τον λόγο αυτό, τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν εξολοκλήρου στο Ε.Μ.Ε.Ι.Σ

Στη συναυλία συμμετέχουν αφιλοκερδώς και οι μουσικοί: Ιωάννα Αποστολάκη (βιολί), Γιάννης Ευστρατιάδης (κρουστά), Γιώργος Κολώνης (μπουζούκι) , Φίλιππος Ρέτσιος (κοντραμπάσο). Τη συναυλία θα παρουσιάσει η εκπαιδευτικός και συγγραφέας Χαριτίνη Μαλισσόβα.

Τιμή οικονομικής ενίσχυσης 5 ευρώ και όλα τα χρήματα θα διατεθούν στο Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. Η εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου