ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Ονειρα κι όνειρα… αλλοτινών ήχων»

ονειρα-κι-όνειρα-αλλοτινών-ήχων-320854

«Ονειρα κι όνειρα… αλλοτινών ήχων» ζωντανεύουν στη μουσική εκδήλωση που διοργανώνεται αύριο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, στο Πορφυρογένειο Ιδρυμα Αγριάς.

Το μοναδικό φωνητικό ηχόχρωμα της Ναταλίας Κωτσάνη, η απαράμιλλης δεξιοτεχνίας και λυρικής εκφραστικότητας φυσαρμόνικα, οι φλογέρες και η εξωτική καλίμπα του Μάνου Αβαράκη, και αυτό το υπέροχο «φορητό πιάνο», το μπαγιάν, που στα χέρια του Βαγγέλη Παπαγεωργίου απλά … συναρπάζει, όλα αυτά μαζί δημιουργούν μια σπάνια λυρική αλλά και δυναμική ηχοχρωματική παλέτα.

Γνωστές μελωδίες κι αγαπημένες ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, τραγούδια παλιά και νεώτερα συναντιούνται με ανέκδοτες συνθέσεις του Μάνου Αβαράκη σε στίχους κορυφαίων ποιητών, συνομιλούν με τραγούδια της Κάτω Ιταλίας αλλά και με παραδοσιακά τραγούδια από όλο τον κόσμο, σε μια αξέχαστη μουσική βραδιά.

Στην εκδήλωση εμφανίζονται οι καλλιτέχνες: Ναταλία Κωτσάνη: τραγούδι, πιάνο, κρουστά, κιθάρα, Μάνος Αβαράκης: φυσαρμόνικα, φλογέρα, δίαυλος, καλίμπα, πιάνο, φωνή, Βαγγέλης Παπαγεωργίου: μπαγιάν, φωνή. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου