ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης για μία βραδιά στο Αλώνι

ο-αλκίνοος-ιωαννίδης-για-μία-βραδιά-στ-356700

Ο γνωστός για τη φωνή και το ήθος του τραγουδοποιός Αλκίνοος Ιωαννίδης έρχεται στο Θέατρο Αλώνι Πηλίου για μια βραδιά την Κυριακή 20 Αυγούστου, ερμηνεύοντας δικά του παλιά και νέα τραγούδια.

Η βραδιά αφορά σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια του Αλκίνοου Ιωαννίδη από όλη τη δημιουργική του πορεία, σε μια διαφορετική, ακουστική εκδοχή, με τον ίδιο να τα προσεγγίζει με έναν ξεχωριστό τρόπο στο μαγευτικό Αλώνι του Πηλίου του Αγίου Γεωργίου Νηλείας.

Ο Αλκίνοος μόνος, χωρίς επί σκηνής άλλους μουσικούς, συχνά χωρίς μικρόφωνο, παίζει το παιγνίδι των τραγουδιών έτοιμος για όλα ανοιχτός στα άπειρα ενδεχόμενα της στιγμής και της συνύπαρξης.

Πρόκειται για συναυλία ακρόασης όπως πάντα με πρωταγωνιστή τα ίδια τα τραγούδια. Γυμνά, όπως γεννήθηκαν, ευάλωτα, αλλά και δυνατά όσο ποτέ, στέκονται μπροστά μας. Διηγούνται μια ιστορία, μια σκέψη, ένα περιστατικό, για να βιώσουν μαζί μας την κατάργηση της απόστασης, τη διεύρυνση του χρόνου, τη μετατροπή του μοναχικού σε συλλογικό, την προσωρινή αθανασία.

Το πρόγραμμα αυτό θα είναι μια ακόμη απρόσμενη, συλλεκτική συναυλία, για μία μόνο βραδιά στο μαγευτικό Αλώνι με την εξαιρετική ακουστική και θέα.

Η έναρξη της συναυλίας θα γίνει στις 9 το βράδυ. Η είσοδος κοστίζει 15 ευρώ. Εισιτήρια προπωλούνται από το Ουζερί του Στεφανή” στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας, κιν: 6972601620, το «Mήλα μου για Μήλα» στις Μηλές, τηλ: 24230 86100 και το μουσικό οίκο Κεχαίδης στο Βόλο, τηλ: 24210 37891.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου