ΕΞΟΔΟΣ

Μουσική δίπλα στο κύμα σήμερα το βράδυ

μουσική-δίπλα-στο-κύμα-σήμερα-το-βράδυ-357067

Μία μαγευτική μουσική βραδιά δίπλα στο κύμα, με το γνωστό και δημοφιλές συγκρότημα «Μουσικοί Ιχνηλάτες», θα απολαύσουν όσοι βρεθούν σήμερα Δευτέρα 14 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο καφέ – μπαρ – εστιατόριο «Παράδεισος», στην παραλία Ράμνος, πρώτη στροφή μετά την Κορώπη.

Συνεπείς στα μουσικά μονοπάτια της ροκ – έντεχνης σκηνής, παντρεύοντας πολλές φορές παραδοσιακούς ήχους με σκληρούς ηλεκτρικούς, οι Μουσικοί Ιχνηλάτες την τελευταία δεκαετία δηλώνουν δυναμικά την παρουσία τους μέσα από τις live παραστάσεις τους.

Ιδρυτής του συγκροτήματος και τραγουδιστής είναι ο Νίκος Μεργιαλής, που μαζί με τον Νέστορα Κόκκαλη (ντράμερ του συγκροτήματος) αποτελούν τον βασικό κορμό των Μουσικών Ιχνηλατών. Μαζί τους εμφανίζονται οι: Μίμης Κατσούρας (ηλ. κιθάρα), Νίκος Μπλάνας (μπάσο), Μερόπη Βλαχογιάννη (ακορντεόν) και η Τόνια Κιουπελόγλου (φωνή).

Ο πρώτος δίσκος του συγκροτήματος με τίτλο «Είμαι ό,τι δεν είμαι» αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό, με τα τραγούδια να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των live εμφανίσεων του συγκροτήματος, ορίζοντας το δικό τους μουσικό στίγμα.

Η δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά «Άρχισε να φυσά», αποτελεί την πιο ώριμη έκφραση του ύφους των Μουσικών Ιχνηλατών, που συνεχίζουν ακάθεκτοι τον δρόμο που έχουν χαράξει, έχοντας αποκτήσει στο μεταξύ πολλούς ένθερμους φίλους.

Χορηγός επικοινωνίας της συναυλίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες: 24230-22300.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου