ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Γιατρός για μια ημέρα» στην Άλλη Μεριά

γιατρός-για-μια-ημέρα-στην-άλλη-μερι-397874

Η Ομάδα Θεάτρου και Τεχνών Αντίσκηνο παρουσιάζει την αγγλοαμερικάνικη κωμωδία των Billy Van Zandt και Jane Milmore, «Γιατρός για μια ημέρα».

Την Παρασκευή 14, Σάββατο 15, Κυριακή 16 και Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017 στην Πλατεία Κυλινδρά στην Άλλη Μεριά, στις 21.30 και με είσοδο ελεύθερη.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Πήτερ και ο Τζίμη είναι δυο φίλοι όπου είναι μαζί από το κολέγιο, πλέον συγκατοικούν σε ένα μικρό διαμέρισμα στην Νέα Υόρκη και μοιράζονται μαζί ,τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες. Ο Πήτερ προσπαθεί να γίνει συγγραφέας και ο Τζίμη από την άλλη καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να γίνει ηθοποιός.

Για να ζήσουν και να πληρώσουν τα έξοδα τους αντλούν χρήματα από τους γονείς του Πήτερ (Τζάννετ και Ρόμπερτ) οι οποίοι πιστεύουν ότι ο γιος τους σπούδασε ιατρική και του έστειλαν και ένα μεγάλο ποσό να ανοίξει ιατρείο. Τρώγοντας τα λεφτά που έρχονται από τους γονείς του Πήτερ ζουν αρκετά χρόνια.

Τι θα συμβεί όμως αν μάθουν… ή καλύτερα έρθουν να δουν το γιο τους από κοντά…; Θα μπορέσουν οι δυο φίλοι να την βγάλουν καθαρή…; Θα καταφέρει η Μαξ (γραμματέας του Πήτερ) να τους βοηθήσει..; Και πόσο θα δυσκολέψει τα πράγματα η Μωρήν (φίλη του Τζίμη)..;

Μήπως θα υπάρξει πρόβλημα και με την Μπέττυ (υποχόνδρια ξαδέρφη του Πήτερ) που ακολουθεί τους γονείς του..; Μπορεί ένας άραβας, ένας τυφλός , ένας πρίγκιπας ή καλύτερα ένας μάγκας, να τους σώσει… Θα δείξει..!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Τσιάκας

Σκηνικά / Κοστούμια: Ομάδα Αντίσκηνο

Βοηθ.Σκηνοθέτη: Μιχαέλα Τσολακίδου

Μουσική Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Τσιάκας

Παραγωγή: Αντίσκηνο 2017
Παίζουν οι ηθοποιοί: Κων/νος Θεοδώρου, Δημήτρης Κουτσοδημήτρης, Πόπη Νεγιάννη, Ελισσάβετ Πετούση, Δάφνη Σαραγιώτη, Φανή Στεφάνου και ο Μιχάλης Φυγιετάκης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου