ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πολιτιστικές καλοκαιρινές εκδηλώσεις στην Αλλη Μεριά

πολιτιστικές-καλοκαιρινές-εκδηλώσει-423882

Μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις των εκδηλώσεων «Κυλινδράς ΄14 -΄15 -΄16» ο Σύλλογός της Άλλης Μεριάς, θέλοντας να διατηρήσει την πολιτιστική κουλτούρα της περιοχής, διοργανώνει και φέτος πολιτιστικές εκδηλώσεις από 23 Ιουνίου έως 17 Ιουλίου, στον εξαιρετικό χώρο του «Κυλινδρά», στην Άλλη Μεριά.

Σε ένα χώρο, μέσα στα πλατάνια και δίπλα στο ποτάμι, όπου η μαγεία της φύσης αγγίζει κάθε επισκέπτη, θα παρουσιαστούν θεατρικές παραστάσεις και θα οργανωθούν διάφορες δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Κυλινδράς 2017» έχει ως εξής: Σάββατο 24 Ιουνίου «Ο κύριος Αλφάλφα», παιδική θεατρική παράσταση της Γ. Τσιαμπόκαλου από την Ομάδα «Θρυαλλίδα» στις 21.30.

Κυριακή 25 Ιουνίου «Magello Magic Show», μαγική θεατρική παράσταση με τον Μάγο Magello στις 21.30.

Σάββατο 1 Ιουλίου «Ο Έβρος απέναντι», θεατρική παράσταση των Ρέππα – Παπαθανασίου από την ομάδα «Θρυαλλίδα» (κατάλληλο άνω των 15 ετών) στις 21.30.

Κυριακή 2 Ιουλίου «Παιχνιδίζουμε» παίζουμε ζωντανά με το κοινό αγαπημένα τηλεπαιχνίδια και όχι μόνο… Παρουσιάζει ο Λεωνίδας Αχλαδιώτης στις 21.30.

Σάββατο 8, Κυριακή 9 και Δευτέρα 10 Ιουλίου «Δείπνο Ηλιθίων», γαλλική θεατρική παράσταση με την Ομάδα Θεάτρου και Τεχνών «Αντίσκηνο» στις 21.30.

Παρασκευή 14, Σάββατο 15, Κυριακή 16 και Δευτέρα 17 Ιουλίου, «Γιατρός για μια ημέρα», θεατρική παράσταση του B. Van Zandt και J. Milmore με την Ομάδα Θεάτρου και Τεχνών «Αντίσκηνο» στις 21.30.

Παράλληλες δράσεις των εκδηλώσεων: Παρασκευή 23 Ιουνίου, «Φωτιές του Αϊ Γιάννη», παραδοσιακό δρώμενο στην εκκλησία του Αϊ Γιάννη, με κεράσματα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο στις 20.00.

Πέμπτη 29 Ιουνίου, πανηγυρική λειτουργία στο εκκλησάκι του Αγίου Αποστόλου με κεράσματα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο στις 20.00.

Κυριακή 2 Ιουλίου, Flying fox και άλλες δράσεις για παιδιά από τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων στις 19.00.

Αρωγοί είναι το Τοπικό Συμβούλιο Άλλης Μεριάς, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Άλλης Μεριάς και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων. Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν. Στον χώρο θα λειτουργήσει αυτοδιαχειριζόμενο αναψυκτήριο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου