ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Της καρδιάς τα πάθη»

της-καρδιάς-τα-πάθη-508256

H μεγάλη Εβδομάδα των Παθών ξεκινάει με μια βραδιά μοναδική, με «Της Καρδιάς τα Πάθη» και τα νέα τραγούδια του Ανδρέα Κατσιγιάννη με τον Μπάμπη Τσέρτο. Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες του βολιώτικου κοινού, θα παρουσιάσουν το Σάββατο 8 Απριλίου στη μουσική σκηνή Lab Art, πέρα από την καινούργια τους συνεργασία, ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης από την 30χρονη πορεία στο τραγούδι του Μπάμπη Τσέρτου, και από τη σχεδόν δύο δεκαετιών πορεία του Ανδρέα Κατσιγιάννη και της Εστουδιαντίνας .

Μαζί τους εμφανίζεται το μικρό σύνολο της Εστουδιαντίνας και συμμετέχουν φιλικά οι Κώστας Ζεμπίλας και Απόστολος Μόσιος.

Ο Μπάμπης Τσέρτος, είναι ένας σπουδαίος ερμηνευτής, που διακρίνεται για το πάθος του, στο καλό τραγούδι, αυτό που υπηρετεί με αγάπη και ήθος πάνω από 30 χρόνια. Στης καρδιάς τα πάθη, τα νέα τραγούδια που υπογράφει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Εστουδιαντίνας και συνθέτης Ανδρέας Κατσιγιάννης, ο Μπάμπης Τσέρτος ερμηνεύει 12 αυτοτελείς ιστορίες του πάθους, του έρωτα και της καρδιάς, δίνοντας το στίγμα του στην νέα σκηνή του λαϊκού τραγουδιού που πάντοτε μιλάει στις ψυχές των ακροατών -νοσταλγών του ωραίου τραγουδιού.

Μια μεγάλη παρέα από αγαπημένους φίλους – συνεργάτες στιχουργούς, έδωσε τη ρότα αυτού του ταξιδιού με οδηγό την φωνή του Μπάμπη Τσέρτου, σε μουσικές του Ανδρέα Κατσιγιάννη. Η Λίνα Δημοπούλου, ο Κώστας Καρτελιάς, ο Οδυσσέας Ιωάννου, ο Χρήστος Παγώνης, ο Τάσος Χαλκιάς, ο Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, αλλά και αυτοί που λείπουν από τούτο τον Κόσμο, αφήνοντάς μας ό,τι πολυτιμότερο, την ψυχή τους, ο Κωνσταντινουπολίτης Ποιητής Δημήτρης Παπακωνσταντίνου και ο Ηλίας Κατσούλης. Στο τραγούδι «Δεν πάει άλλο πιο κάτω» συμμετέχει ο Γιάννης Πάριος.

Το Lab art βρίσκεται στον Βόλο, στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα. Oι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 και η συναυλία αρχίζει στις 22:00. Η τιμή της γενικής εισόδου είναι 10 ευρώ, ενώ τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν συμπεριλαμβάνουν ποτό. Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 2421 40 3454 (ώρες 10:00-14:00 17:00-21:00).

Σημεία προπώλησης είναι: Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876, Seven Spots (Κ. Καρτάλη καθώς και Πολυμέρη), Illusion RT (Τ. Οικονομάκη με Αγ. Νικολάου), Classic (Ερμού 187).

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου