ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μαγική παιδική παράσταση

μαγική-παιδική-παράσταση-578355

Η παιδική παράσταση « Τριγωνοψαρούλη… μην εμπιστεύεσαι ποτέ Αχινό!» θα βρίσκεται στο Βόλο στο Κινηματοθέατρο Αχίλλειον σήμερα Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 17.30 και στις 19.00.

Tο Θέατρο του Βορρά παρουσιάζει φέτος τη νέα περιπέτεια του πιο αγαπημένου παιδικού λογοτεχνικού ήρωα, του Τριγωνοψαρούλη.

Μια ιστορία επίκαιρη, δυνατή και αισιόδοξη, ένα τολμηρό θέμα δοσμένο με τρόπο εύληπτο και τρυφερό για τα παιδιά, από την πένα του Βαγγέλη Ηλιόπουλου, μια ιστορία για τη φιλία και τη διαφορετικότητα, ενάντια στο ρατσισμό, το bullying και την ξενοφοβία.

Το θεατρικό έργο παρουσιάζεται σε κείμενο και στίχους του Βαγγέλη Ηλιόπουλου, σκηνοθεσία, διασκευή, κουστούμια της Μπίλιως Κωνσταντοπούλου, σκηνικά Θέατρο του Βορρά, κατασκευή σκηνικών Anna Wassiac, κατασκευή κοστουμιών Μαίρη Τζιουβάρα, μουσική Δέσποινα Μπογδάνη – Σουγιούλ, μουσική διδασκαλία Ιωάννης Κοντέλλης, σχεδιασμός φωτισμών Γιώργος Ζίγκας, φωτογράφιση Κατερίνα Κούτρου, Editing Γιώργος Ηλιόπουλος, Artwork Παναγιώτης Σπούλος, παραγωγή Θέατρο του Βορρά. Στην παράσταση ακούγεται και το τραγούδι της Κωνσταντίνας Κορμά «Μην εμπιστεύεσαι ποτέ αχινό».

Παίζουν οι ηθοποιοί: Βαγγέλης Δαλλές, Αλεξία-Μαρίνα Ιακωβίδου, Ηλίας Καπούλας, Ηλιάνα Αντωνιάδου.

Mια εντυπωσιακή διαδραστική παράσταση με τα γνωστά αγαπημένα τραγούδια του Τριγωνοψαρούλη, που προωθεί την αγάπη για τον διπλανό και μας μαθαίνει ότι δεν είναι κακό να είσαι διαφορετικός.

Πανελλαδική προπώληση πραγματοποιείται στα καταστήματα Seven Spots, καταστήματα Ιανός, καταστήματα Public, καταστήματα Παπασωτηρίου, www.viva.gr, viva τηλεφωνικό κέντρο 11876. Η τιμή εισιτηρίου είναι 8 ευρώ στην προπώληση και 10 ευρώ στο ταμείο. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6986 523898.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου