ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Καλά Χριστούγεννα, κύριε Κραουνάκη…!

καλά-χριστούγεννα-κύριε-κραουνάκη-626410

«Καλά Χριστούγεννα κύριε Σταμάτη Κραουνάκη!» είναι η ευχή που θα απευθύνουν οι μαθήτριες και μαθητές των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βόλου «Προμηθέας» στον σπουδαίο συνθέτη της νεότερης γενιάς, στη διάρκεια της συναυλίας που πραγματοποιείται απόψε.

Το πιο ευχάριστο είναι ότι τα παιδιά τού «Προμηθέα» θα τραγουδήσουν ζωντανά τις ευχές τους στον Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος θα βρίσκεται στην πόλη μας, σήμερα Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 21:00, προσκεκλημένος των εκπαιδευτηρίων «Προμηθέας». Μαζί με την πολυβραβευμένη μεικτή χορωδία δύο φωνών του Σχολείου, υπό τη διεύθυνση της Ερρικας Πατρικίου, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος συνεχίζει επάξια τη μεγάλη παράδοση των Ελλήνων δημιουργών, θα χαρίσει ως απόλαυση στο φιλόμουσο κοινό του Βόλου, μια και μοναδική συναυλία στο θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής.

Τα παιδιά θα ερμηνεύσουν χαρακτηριστικές δημιουργίες, όπως τα : «Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ», «Ανθρώπων έργα», «Παιδικά παιχνίδια», «Κόκκινα γυαλιά», «Άδωνις», «Καληνύχτα», «Όταν έχω εσένα» κ.ά.

Οι μαθήτριες του Λυκείου Αλεξάνδρα Ζμπούγκιν, Αντωνία Κουγκούνη, Φένια Κραβαρίτη θα ερμηνεύσουν το τραγούδι, «η Σωτηρία της ψυχής» με τους αριστουργηματικούς στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου.

Ο συνθέτης θα είναι στο πιάνο ερμηνεύοντας δημιουργίες του, μαζί με τη χορωδία και την Ερρικα Πατρικίου. Στο δεύτερο, επί της σκηνής, πιάνο θα συνοδεύει ο Ηλίας Χατζόγλου. Στο σαξόφωνο, ο Θανάσης Γατής. Στα κρουστά, ο Γιώργος Λεβέντης και στα τραγούδια με λαϊκή χροιά, όπου είναι απαραίτητος ο ήχος του μπουζουκιού, ο δεξιοτέχνης του είδους Γιώργος Σκουρολιάκος. Τις εξαίσιες μουσικές θα συντονίσει ο ηχολήπτης Κεχαΐδης Χάρης. Στα λουλούδια και στο στολισμό το ανθοπωλείο Χρόνης. Η συναυλία διοργανώνεται με την αρωγή του Σωματείου Γονέων, Φίλων και Αποφοίτων «Προμηθέα».

Η τιμή πρόσκλησης είναι 12 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων και κρατήσεις στη γραμματεία των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων στη Διεύθυνση Ελ. Βενιζέλου – Δ, Χατζή, Νέα Ιωνία, με τηλέφωνο επικοινωνίας 2421064888 καθώς και στον Μουσικό Οίκο Κεχαΐδης. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2421037891.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου