ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μελωδικές δροσερές Αυγουστιάτικες βραδιές

μελωδικές-δροσερές-αυγουστιάτικες-β-805113

Στο ομορφότερο μπαλκόνι του Πηλίου στο «La Veranda» του Ξενία Πορταριάς, η Έρρικα Πατρικίου ξεκινά έναν κύκλο τεσσάρων παραστάσεων, σήμερα, Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 10 το βράδυ. Ακολουθούν παραστάσεις την Πέμπτη 11 Αυγούστου, Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 25 Αυγούστου.

Τραγούδια από τους μεγαλύτερους Έλληνες αλλά και ξένους συνθέτες με τη φρεσκάδα του καλοκαιριού και την ευγενική ματιά της Έρρικας Πατρικίου και του Ηλία Χατζόγλου που τη συνοδεύει στο πιάνο, θα ομορφύνουν ακόμα περισσότερο το τοπίο.

Η Έρρικα Πατρικίου αγαπημένη Βολιώτισσα ερμηνεύτρια επιμελείται και παρουσιάζει ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα, ξεκινώντας πάντα από το Βόλο.

Με πολύ σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της (Χατζηνάσιος, Μιτζέλος, Λέκκας, Μαυρουδής, Μουτσάτσου ) κ.α. και με παραστάσεις που έχει παρουσιάσει σε σημαντικούς χώρους στην Ελλάδα και την Κύπρο, και έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

Το χειμώνα θα κυκλοφορήσουν και τα πρώτα τραγούδια της από τη συνεργασία της με τον Αντώνη Μιτζέλο, την Αρετή Κοκκίνου και τη συγγραφέα – στιχουργό Μαρία Παπαδάκη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και κρατήσεις γίνονται στο 24280 99110.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου