ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διαχρονική κωμωδία

διαχρονική-κωμωδία-817962

Το Θεατρικό Εργαστήρι του Πανεπιστημίου παρουσιάζει τη «Χαρτοπαίχτρα»

Το Θεατρικό Εργαστήρι του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας παρουσιάζει σήμερα Κυριακή 10 Ιουλίου στις 21.00 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου την «Χαρτοπαίχτρα» του Δημήτρη Ψαθά. Η σκηνοθεσία – διδασκαλία είναι της Χριστίνας Στόγια. Συνδιοργάνωση: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και Ε.Α.Δ.Π του Π.Θ. σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ δήμου Βόλου.

Στο έργο αυτό ο διαχρονικός και επίκαιρος Δημήτρης Ψαθάς, υπερτονίζει την μεταπολεμική κοινωνικοοικονομική περίοδο του 1950 στην Αθήνα, μέσα από σάτιρα και πανέξυπνες χιουμοριστικές καταστάσεις. Αν και καλυμμένη πίσω από την κοινωνική ευπρέπεια στο τέλος φανερώνει την πτώση του ήθους, τη διάλυση του θεσμού της οικογένειας και την επίδειξη της οικονομικής και μόνον επιφάνειας. Ολα αυτά μέσα από έναν πανέξυπνο σατιρικό και κωμικό τρόπο.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Κωνσταντίνα Αντωνέλη, Λένα Νεστορίδου, Ελευθερίου Αλεξάνδρα, Μαίρη Λαγωνικάκη, Μάρα Σκουλά, Δήμητρα Πέτρου, Νικολέτα Θεοχαρίδου, Ειρήνη Παντζούρη, Μαρίνα Ηλιούδη, Ελεωνόρα Γιόκοτα, Κωνσταντίνος Μπλιάμπλιας, Κωνσταντίνος Δράκος, Πέτρος Μπακανιάρης, Μαρία Παυλίδου, Γιάννης Τσιακώβης, Κωνσταντίνος Χρηστιάς, Αγγελος Φανός, Γιάννης Σταματιάδης και Εύα Λιάκα.

Διδασκαλία – σκηνοθεσία Χριστίνα Στόγια, μουσική Νίκος Λαβράνος, τραγούδια Mily, χορογραφίες Μαρία Μιχελή, σκηνικά – κοστούμια αυτοσχέδια, επιμέλεια ήχου Κωνσταντίνος Δράκος.

Γενική είσοδος 5 ευρώ, είσοδος για παιδιά 3 ευρώ, φοιτητές Π.Θ και ΑμεΑ δωρεάν. Μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθεί για τη «Φλόγα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου