ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Περί ορέξεως …περιοδεία

περί-ορέξεως-περιοδεία-826834

Η πρώτη εκπομπή του YouTube που γίνεται liveshow περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα και θα βρίσκεται στο Βόλο μεθαύριο Κυριακή 26 Ιουνίου στις 21.30 στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο Ν. Ιωνίας.

Το e-FOOD, σε συνεργασία με το ComedyLab.gr, φέρνει την πρώτη εκπομπή του ελληνικού YouTube σε έξι πόλεις της Ελλάδας live. Ο τρελός κωμικός του ComedyLab, Κώστας Μαλιάτσης με το LiveCookingsponsoredbye-food.gr επιστρέφει με μια περιοδεία σε (τόσες) πόλεις της Ελλάδας. Μαζί του ακόμη ένας κωμικός του ComedyLab, ο Ηλίας Φουντούλης σε ρόλο μαέστρου κουζίνας και με σπεσιαλιτέ του τα λογοπαίγνια ογκρατέν.

Ο Κώστας Μαλιάτσης, ως επιτυχημένος YouTubeComedian και wannabe σεφτερ…αστείων διαστάσεων, δοκιμάζει τις πιο τρελές συνταγές, έχοντας απέναντί του τον πιο σημαντικό κριτή: το κοινό. Ο Ηλίας Φουντούλης, ως κωμικός και αρχισυντάκτης του Μαλιάτση, αποφασίζει πόσες κούπες αλεύρι χρειάζεται να δέσει το γλυκό και πόσες κουταλιές της σούπας λογοπαίγνια χρειάζονται για να απογειώσουν τη γεύση. Μαζί σχηματίζουν ένα αξεπέραστο δίδυμο, ρίχνοντας το αναγκαίο αλατοπίπερο σε μια live εμφάνιση.

Η τιμή της προπώλησης είναι στο ταμείο 9 ευρώ. Εισιτήρια προπωλούνται στο δισκοπωλείο Classic, Ερμού 187, τηλ.2421020059. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6970034210, ενώ οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου