ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η τέχνη του τραγουδιού στο πιάνο

η-τέχνη-του-τραγουδιού-στο-πιάνο-11635

Ρεσιτάλ πιάνου του Ντίνου Μαστρογιάννη στο Θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. δήμου Βόλου διοργανώνει ρεσιτάλ πιάνου του διακεκριμένου Ελληνα σολίστ Ντίνου Μαστρογιάννη, το Σάββατο 7 Μαΐου στο Θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής στις 20:30.

Ο διακεκριμένος σολίστας θα παρουσιάσει ένα εξαιρετικά επιλεγμένο πρόγραμμα με μεταγραφές από λήντερ, άριες και άλλα έργα που στην πρωτότυπη μορφή τους είναι για τραγούδι. Ο Ντίνος Μαστρογιάννης παρουσίασε για πρώτη φορά το ρεσιτάλ αυτό με μεγάλη επιτυχία στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ «Constantinus» στη Νις της Σερβίας στις 5 Ιουνίου 2015.

Το πρόγραμμα του ρεσιτάλ περιλαμβάνει μια ανθολογία έργων των Τζ. Κατσίνι, Γ.Σ. Μπαχ, Μότσαρτ, Γκλουκ, Μπραμς και Σούμπερτ μεταγραμμένα για σόλο Πιάνο από τους Τ. Γιοσιμάτσου, Ε. Πέτρι, Μότσαρτ, Λιστ, Τάλμπεργκ και Φρ. Μάϊνντερς.

Η σταδιοδρομία του Ντίνου Μαστρογιάννη, διαπρεπούς Ελληνα σολίστ πιάνου, παρουσιάζει μια αξιοσημείωτη πολυμορφία. Διακρίθηκε για την «πλούσια και πολύπλευρη τεχνική», «την τέλεια αίσθηση του ρυθμού» και τη «σπάνια εκφραστικότητα».

Εμφανίστηκε σε ονομαστές αίθουσες συναυλιών, πήρε μέρος σε διεθνή φεστιβάλ σε ιστορικούς χώρους και έχει ηχογραφήσει μουσικά cd τα οποία έλαβαν ενθουσιώδεις κριτικές σε έγκυρα μουσικά έντυπα διεθνώς.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 4 Μαΐου στο Κέντρο Πληροφόρησης Δίαυλος, 10:00-14:00.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421025363.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου