ΕΞΟΔΟΣ

Συναυλία των Ghost Notes

συναυλία-των-ghost-notes-108394

Το γνωστό συγκρότημα εμφανίζεται στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Τσαλαπάτα

Το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) θα φιλοξενήσει τo ελληνικό συγκρότημα Ghost Notes, σήμερα Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, στις 20:00, στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα, στο Βόλο, για μια και μοναδική συναυλία.

Οι Ghost Notes ερμηνεύουν παραδοσιακά manouche κομμάτια του μεγάλου βιρτουόζου κιθαρίστα Django Reinhardt αλλά και δικές τους gypsy jazz μελωδίες. Εχουν διακριθεί και έχουν δώσει συναυλίες τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος (Μ. Βρετανία, Ιταλία, Ουγγαρία, Βέλγιο, Γερμανία κ.ά.), ενώ σημαντικοί σταθμοί στην πορεία τους αποτέλεσαν η συνεργασία τους με τον Ολλανδό κιθαρίστα Stochelo Rosenberg αλλά και η εμφάνισή τους στο Royal Albert Hall του Λονδίνου όπου, για πρώτη φορά, ελληνικό συγκρότημα πραγματοποίησε συναυλία εκεί.

Λίγο πριν ξεκινήσουν τη νέα περιοδεία τους, οι Ghost Notes επισκέπτονται το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας για να παρουσιάσουν ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα με gypsy jazz συνθέσεις. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας στο τηλέφωνο 24210 29844, 10:00 – 17:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου