ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μουσικός χειμώνας

μουσικός-χειμώνας-116939

Γνωστά καλλιτεχνικά ονόματα θα φιλοξενηθούν στη μουσική σκηνή Lab Art

Γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου φιλοξενούνται στη μουσική σκηνή Lab Art στη διάρκεια του Φεβρουαρίου.

Μετά από την πανηγυρική άφιξη του Γιάννη Αγγελάκα και του Μίλτου Πασχαλίδη, ακολουθούν ο Παύλος Παυλίδης με το σχήμα Β-Μovies το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, οι αειθαλείς πρωτοπόροι του jazz παραδοσιακού fusion Μοde Plagal στις 20 Φεβρουαρίου και το νεανικό φαινόμενο των Χατζηφραγκέτα με πλήρη σύνθεση στις 27 Φεβρουαρίου.

Σε πιο αναγνωρίσιμα μονοπάτια, ο Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει την Παρασκευή 26, για να αποδείξει γιατί ως πολυπράγμων καλλιτέχνης καταφέρνει μας απασχολεί τα τελευταία χρόνια.

Οι μικροί φίλοι της πόλης πάλι, θα εκτιμήσουν το stand up show των Mikeius (Μπραφ), Jeremy & Μαλλιάτση με τη διαδικτυακή φήμη να τους ακολουθεί (Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου) και τη συναυλία των Αθηναίων ραπερ ΦΒΣ, που με αφετηρία το Κουκάκι στην πρωτεύουσα έχουν αποκτήσει μεγάλη φήμη και έρχονται για πρώτη φορά στην πόλη να την επιβεβαιώσουν.

Στο επόμενο διάστημα σχεδιάζονται εκδηλώσεις με τους Ορφέα Περίδη και Λιζέτα Καλημέρη, Κωστή Μαραβέγια (19/3) Σωκράτη Μάλαμα (2/4), Αλκίνοο Ιωαννίδη και άλλους Ελληνες, αλλά και ξένα ονόματα όπως η Kovacs (8 Απριλίου) και ο Αγγλος Matt Elliott.

Προπώληση για όλες τις εκδηλώσεις του Lab Art στα καταστήματα: Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου με Δημητριάδος, Public store, Ογλ με Κονταράτου, Seven Spots, Tender Bar, Ογλ 35, Illusion store, Τ. Οικονομάκη 51Β.

Διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876 καθώς και σε ΟΛΑ τα καταστήματα Public, Seven σε όλη την Ελλάδα. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421403454.

Η αφίσα των συναυλιών του χειμώνα στο Lab Art

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου