ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ρεσιτάλ πιάνου

ρεσιτάλ-πιάνου-219966

Η Μαριέττα Θεοτικού στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου

Ρεσιτάλ πιάνου με τον τίτλο «Αλλοι Δρόμοι» από την πιανίστα Μαριέττα Θεοτικού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα συναυλιών «Ερση Σαράτση» του Δημοτικού Ωδείου Βόλου.

Στο έργο αυτό μπορεί να διακρίνει κανείς έντονα ελληνικά στοιχεία, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες κατακτήσεις της ευρωπαϊκής μουσικής. Πρόκειται για μια εντελώς προσωπική μουσική πρόταση, ένα τόλμημα αναζήτησης για νέους «Άλλους δρόμους».

Το πρόγραμμα που παρουσιάζει αποτελείται από δέκα έργα για πιάνο, διάρκειας μιας ώρας. Η Μαριέττα Θεοτικού γεννήθηκε στην Αθήνα όπου πήρε τα πρώτα μαθήματα πιάνου. Αργότερα βρέθηκε στα Ιωάννινα όπου σπούδασε Πιάνo και Σύνθεση. Το 2006 απέσπασε το Πρώτο Πανελλήνιο Βραβείο Μουσικής Σύνθεσης. Εχει λάβει μέρος σε διεθνείς διαγωνισμούς και φεστιβάλ, παρουσιάζοντας τα έργα της. Το 2009 πήρε το Δίπλωμα Πιάνου, όπου παρουσίασε στο σύγχρονο μέρος δικό της έργο. Συνεργάστηκε με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων, τη συμφωνική ορχήστρα και τη φιλαρμονική. Είναι καθηγήτρια πιάνου στο Δημοτικό Ωδείο Ιωαννίνων. Πραγματοποιεί ρεσιτάλ πιάνου με έργα της σε διάφορες πόλεις. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου