ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τρεις μουσικοί με περγαμηνές

τρεις-μουσικοί-με-περγαμηνές-358353

Κοινή εμφάνιση για τους Γ. Μήτση, Ν. Μεργιαλή και Π. Μπερλή

Ο Γιάννης Μήτσης από τα Ξύλινα Σπαθιά, ο Νίκος Μεργιαλής από τους Μουσικούς Ιχνηλάτες και ο Παναγιώτης Μπερλής από τα Διάφανα Κρίνα ανταμώνουν επί σκηνής το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 22.00 στο «Hayatt», στο Σουτραλί Αγριάς.

Τα βήματα του Γιάννη Μήτση έρχονται από τις ηρωικές εποχές του ροκ. Εχει στο σακίδιό του δύο προσωπικούς δίσκους, το «Συνεχές ωράριο» το 1997 και το «Κι έτσι χωρίς να βιάζομαι» το 2004, ενώ ο τρίτος προσωπικός του δίσκος τιτλοφορείται «Η μόνη αλήθεια είναι ο δρόμος».

Ο Νίκος Μεργιαλής, ο ιδρυτής και ερμηνευτής των «Μουσικών Ιχνηλατών», έχει τρία άλμπουμ στο ενεργητικό του. Στη δεκαετή και πλέον πορεία του συγκροτήματος των «Μουσικών Ιχνηλατών» προστίθεται και ένας μεγάλος αριθμός εμφανίσεων σε διάφορα μέρη της Ελλάδας καθώς και πολλές σημαντικές συνεργασίες.

Ο Παναγιώτης Μπερλής, ιδρυτικό μέλος, πιανίστας, συνθέτης και τραγουδιστής του συγκροτήματος «Διάφανα Κρίνα», δημιούργησε με τη ζωγράφο Αγγελική Κούρκουλου την πρωτοποριακή μουσικο-εικαστική ομάδα «Pan Angel 8 Arts» πλέκοντας τη μουσική με τη ζωγραφική δημιουργία σε συνθέσεις εμπνευσμένες από τη ζωγραφική και το αντίστροφο, καθώς και σε ζωντανά μουσικο-εικαστικά δρώμενα επί σκηνής, «Live Paint 2 Live Music». Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 2428091014 και 6973446309 και η είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου