ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Επικίνδυνο παιχνίδι»

επικίνδυνο-παιχνίδι-615184

Παραστάσεις της κωμωδίας του Μ. Κορρέ στο θέατρο της Πειραματικής

Θεατρική παράσταση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Απριλίου στις 9 μ.μ. και την Κυριακή 19 Απριλίου στις 9 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας, με πρωτοβουλία του Δ.Σ. της Ενωσης Προσωπικού Βιομηχανίας Τσιμέντων Βόλου.

Συγκεκριμένα, το Δ.Σ. της Ενωσης Προσωπικού Βιομηχανίας Τσιμέντων Βόλου αποφάσισε, στο πλαίσιο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με τη Θεατρική μη κερδοσκοπική εταιρεία Πειραματική Σκηνή Ν. Ιωνίας, την πραγματοποίηση θεατρικής παράστασης με την κωμωδία του Μανώλη Κορρέ «Επικίνδυνο παιχνίδι».

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στον καινούργιο χώρο της Πειραματικής Σκηνής στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας, τις δύο προαναφερθείσες ημερομηνίες. «Πεποίθησή μας είναι πως ο πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια αλλά αναγκαιότητα. Είναι το οξυγόνο που χρειάζεται η ψυχή για να αναπνεύσει. Με αυτή την ενέργεια, δίνουμε τη δυνατότητα στα μέλη μας να παρακολουθήσουν μια θεατρική παράσταση, τονίζοντας το κοινωνικό προφίλ μας και παράλληλα γινόμαστε αρωγοί στην πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής μας» υπογραμμίζουν οι εμπνευστές της παραπάνω πρωτοβουλίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου