ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Επικίνδυνο παιχνίδι»

επικίνδυνο-παιχνίδι-623354

Εργο του Μανώλη Κορρέ παρουσιάζει η Πειραματική

Η Πειραματική Σκηνή συνεχίζει και αυτό το Σαββατοκύριακο με μεγάλη επιτυχία τις παραστάσεις του έργου «Επικίνδυνο παιχνίδι» του Μανώλη Κορρέ προσφέροντας άφθονο γέλιο.

Το επικίνδυνο παιχνίδι ανατρέπει την οικογενειακή ηθική, προβάλλοντας και την ισόβαθμη κάπως κοινωνική ατραπό των γονέων. Με βάση το «δάσκαλε που δίδασκες» αντιστρέφει τους όρους, απομυθοποιώντας μέσω μιας σκευωρίας των δύο παιδιών, τους γονείς τους, αποβάλλοντας έντεχνα το προσωπείο τους. Είναι σαν να φώναξε ο συγγραφέας αφήστε τους νέους στο δρόμο τους. Ισως είναι πιο καλύτεροι από μας, γιατί είναι ειλικρινέστεροι και πιο αυθόρμητοι στις εκδηλώσεις τους. Αλλωστε τι άλλο ζητούν από το να κερδίζουν τη ζωή τους και να χαρούν τις χαρές της ηλικίας τους.

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά Χριστίνας Δημητρίου, κοστούμια Βασιλική Μπέλιου, μουσική Γρηγόρη Σουλτάνη, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, βοηθός σκηνοθέτη Κική Παπαζήση, φωτογραφίες Αλκιβιάδη Μαρούγκα.

Τους ρόλους ερμηνεύουν (με σειρά εμφάνισης) οι: Δήμητρα Κυρατσούδη, Δημήτρης Πανταζής, Σπύρος Χαλκιάς, Αννα Μαρία Παναγιωτάκη, Γαβριήλ Μουσκής.

Η παράσταση παίζεται στο Θέατρο της Πειραματικής Σκηνής (Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας), κάθε Σάββατο στις 9.00 μ.μ. και Κυριακή στις 8.00 μ.μ, και για οκτώ ακόμα παραστάσεις. Η πώληση εισιτηρίων γίνεται μια ώρα πριν την παράσταση στο ταμείο του Θεάτρου. Τo τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων είναι 6944388045.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου