ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνής παρουσία

διεθνής-παρουσία-627310

Η Agios Lavrentios Brass Band που γεννήθηκε στο «μουσικό χωριό» θα περιοδεύσει στην Ελλάδα

Μουσικοί από διάφορες χώρες συνθέτουν την Agios Lavrentios Brass Band (A.L.B.B.) που γεννήθηκε στο Μουσικό Χωριό, στον Αγιο Λαυρέντιο Πηλίου το περασμένο καλοκαίρι (2014) και πραγματοποιούν την πρώτη τους ελληνική τουρνέ.

Στο πλαίσιο αυτό θα εμφανιστούν την Τρίτη 10 Μαρτίου στις 9.30 μ.μ. στο Βόλο, στο Filippou cafe classique. Την Πέμπτη θα εμφανιστούν στην Αθήνα.

Οι μουσικοί του A.L.B.B, πιστοί στο αυγουστιάτικο ραντεβού τους βρέθηκαν φέτος για άλλη μια φορά στο Μουσικό Χωριό. Υπό την καθοδήγηση του Hayden Chisholm ( νεοζηλανδός σαξοφωνίστας) και συνεπαρμένοι από τη δημιουργική έκσταση που επικρατεί στο χωριό πρόβαραν πυρετωδώς για μια εβδομάδα. Κάτω απ’ τον καυτό αυγουστιάτικο ήλιο και τον παχύ ίσκιο των πλατάνων, κάπου ανάμεσα στην πλατεία Χατζίνη και το αρχοντικό Κλειδωνάρη, με τσίπουρο και ελληνικό καφέ, προετοιμάστηκαν και την τελευταία βραδιά παρέλασαν πανηγυρικά στην κεντρική πλατεία κάνοντας τα πλήθη να παραληρούν και να λικνίζονται σε ρυθμούς σέρβικου σουίνγκ, ελληνικών standards και μαρς της Νέας Ορλεάνης.

Από τότε η μπάντα συναντιέται στο Βερολίνο κάθε δυο ή τρεις μήνες και εκστασιάζει τους κλαμπόβιους Βερολινέζους.

Το Μάρτιο, η μπάντα κάνει την πρώτη της ελληνική τουρνέ. Μουσικοί καταφθάνουν από Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ελλάδα, Γερμανία, Σουηδία, Ιταλία και Ολλανδία, προκειμένου να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο κοινό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου