ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Ευτυχώς τρελάθηκα»

ευτυχώς-τρελάθηκα-739680

Αλλαγή ημερομηνίας για τις παραστάσεις της θεατρικής ομάδας Βόλου «Θρυαλλίδα»

Αναβλήθηκανλόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών, οι προγραμματισμένες για το Σάββατο 3 και τη Κυριακή 4 Ιανουαρίου, παραστάσεις του έργου «Ευτυχώς τρελάθηκα» από τη Θεατρική Ομάδα Βόλου Θρυαλλίδα στη Νέα Αγχίαλο, που εντάσσονται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία την Κυριακή 11 Ιανουαρίου στις 21:00 στο αμφιθέατρο του τ. Δημαρχείου Ν. Αγχιάλου.

Η «Θρυαλλίδα» είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρεία με πολιτιστικό χαρακτήρα. Η ομάδα γεννήθηκε το 2007 από την ανάγκη κάποιων ανθρώπων να γνωρίσουν από κοντά τη θεατρική έκφραση και δημιουργία. Η ομάδα από την πρώτη στιγμή κέρδισε το κοινό της πόλης και έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα τις παραστάσεις: «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Ράφτης κυριών», «Μπαμπάδες με Ρούμι», «Υπάρχει και φιλότιμο» και «Το παιχνίδι της μοναξιάς». Η ομάδα μετέχει στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, θεωρώντας την οποιαδήποτε καλλιτεχνική έκφραση καταφύγιο ελπίδας και μοχλό εσωτερικής επανεκκίνησης.

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Σπύρου Μαββίδη, Β. Σκηνοθέτη είναι η Γιώτα Θεολογίδου, σκηνικά – κοστούμια Ιωάννα Τουλούπη, μουσική επιμέλεια Φάνης Αλεξανδρής, αναπαραγωγή ήχων Εμμανουέλλα Μανούσου.

Στην παράσταση «Ευτυχώς τρελάθηκα» παίζουν οι: Στέφανος Λάππας, Σοφία Μανούσου, Δημήτρης Γκιουλάκης, Θωμάς Καραλόπουλος, Φάνης Αλεξανδρής,

Ελευθερία Σαββάκη, Μαλαμίτσα Λιθαδιώτη, Διονύσης Μπάλλας, Λάζαρος Γιούλας, Έλλη Σκοπελίτη, Αννα Μήτσιου. Υπενθυμίζεται πως αντί εισιτηρίου οι θεατές θα μπορούν να φέρνουν τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου