ΕΞΟΔΟΣ

Συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου

συναυλία-της-νατάσσας-μποφίλιου-135001

Τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας

«Πάμε Ξανά» τιτλοφορείται η συναυλία της δημοφιλούς Νατάσσας Μποφίλιου, η μουσική παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη – Γεράσιμου Ευαγγελάτου, που θα πραγματοποιηθεί στο Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο της Νέας Ιωνίας.

Η Νατάσσα Μποφίλιου συνδυάζει τα ήδη αγαπημένα τραγούδια της πρόσφατης συνεργασίας με το σημαντικό συνθέτη Στάμο Σέμση με τα τραγούδια του προσωπικού ρεπερτορίου της, που την έχουν αναδείξει σε μια από τις πιο δημοφιλείς ερμηνεύτριες της γενιάς της.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος πάντα στο πλευρό της, στήνουν ένα απρόβλεπτο ακουστικό πρόγραμμα με στόχο να κάνουν τα τραγούδια τους αγνώριστα, αλλά και να πειραματιστούν με γνωστά και μη εξαιρετέα σπουδαία κομμάτια της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η παράσταση «Πάμε Ξανά» προβάλλει διαφορετικές ερμηνευτικές πτυχές της Νατάσσας Μποφίλιου, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως τη νέα δύναμη της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

Επιμέλεια προγράμματος: Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης, ήχος: Γιάννης Παξεβάνης, σχεδιασμός και χειρισμός φωτισμών: Αλέξανδρος Προδρόμου. Παίζουν οι μουσικοί: πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης, τύμπανα – κρουστά: Φοίβος Κουντουράκης, κιθάρες – μπουζούκι: Σωτήρης Καστάνης, κοντραμπάσο: Γιώργος Μπουλντής, τσέλο: Αρης Ζέρβας, βιολί – μαντολίνο: Δημήτρης Κουζής.

Η συναυλία πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Βόλου, Διεύθυνση Πολιτισμού ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ. Επιμέλεια εκδήλωσης: Lab Art.

Η προπώληση αρχίζει σήμερα και οι τιμές των εισιτηρίων είναι 12 ευρώ (προπώληση), 14 ευρώ (γενική είσοδος), 7 ευρώ (παιδικό εισιτήριο 7 έως 12 ετών – διατίθεται μόνο στο ταμείο της συναυλίας). Για παιδιά έως 6 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.

Σημεία προπώλησης είναι: Elefantas coffee bar, Τ.Οικονομάκη 70Α, Δίαυλος κέντρο νεότητας, Τοπάλη με Δημητριάδος, βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου, Δημητριάδος με Κουμουνδούρου, Public store, Ογλ και Κονταράτου, Seven Spots και Viva.gr, 11876.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου