ΕΞΟΔΟΣ

Δύο αγαπημένες φωνές

δύο-αγαπημένες-φωνές-135021

Στο Θερινό θέατρο Βόλου ο Μάριος Φραγκούλης και η Ελλη Πασπαλά

Μια ξεχωριστή συναυλία, με πρωταγωνιστές το Μάριο Φραγκούλη και την Ελλη Πασπαλά θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη».

Μετά από μία πολύ επιτυχημένη περιοδεία στην Αμερική, ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει στην Ελλάδα για μια σειρά συναυλιών με άρωμα και χρώμα ελληνικό, με θέμα τον κλασικό ελληνικό κινηματογράφο. «Η αγάπη θέλει δύο» και με την Ελλη Πασπαλά συνοδοιπόρο στο μουσικό αυτό ταξίδι, θα μας θυμίσουν μελωδίες και λόγια που όλοι αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε.

Ο λυρισμός και το πάθος του Μάριου Φραγκούλη και της Ελλης Πασπαλά στη μοναδική αυτή συνεργασία, πλαισιώνονται από πέντε καταξιωμένους σολίστες μουσικούς ενώ οι ευφυείς ενορχηστρώσεις είναι του David Lynch.

Την παράσταση συμπληρώνουν σκηνές ταινιών από τον αγαπημένο Ελληνικό κινηματογράφο με τη χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων, αποδίδοντας ένα εγγυημένα άρτιο αποτέλεσμα. Στον εορτασμό των 100 χρόνων του Ελληνικού Κινηματογράφου, μία μουσική παράσταση – σταθμός.

Επιμέλεια προγράμματος Μάριος Φραγκούλης, Ελλη Πασπαλά, ενορχηστρώσεις David Lynch, σχεδιασμός φώτων Κώστας Αλεξίου, Μαρία Βενιατάκη, επιμέλεια ήχου Δημήτρης Μπουρμπούλης, παραγωγή Team-spirit.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: David Lynch: τενόρο και σοπράνο σαξόφωνο, φλάουτο, πίκολο, κρουστά, Γιώργος Καλούδης: τσέλο, λύρα, μαντολίνο, κιθάρα, κρουστά Τάκης Φαραζής: πιάνο, ακορντεόν, Πέτρος Βαρθακούρης: κοντραμπάσο, κιθάρα και Κώστας Μυλωνάς: ντραμς και κρουστά.

Προπωλήσεις εισιτηρίων πραγματοποιούνται στο Δίαυλο, Τοπάλη 14, τηλέφωνο 24210-25363, Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 14:00 και Τρίτη – Πέμπτη -Παρασκευή 18:00-20:30. Την ημέρα της συναυλίας η προπώληση ισχύει έως τις 14:00. Τα εισιτήρια θα πωλούνται στο ταμείο του Θεάτρου μία-δύο ώρες πριν την έναρξη της συναυλίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου