ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Έκθεση Shadow Chen στη Μακρινίτσα

έκθεση-shadow-chen-στη-μακρινίτσα-137617

Την Κινέζα εικαστικό Shadow Chen και τη ζωγραφική της παρουσιάζει το Paschalis art house στη Μακρινίτσα εγκαινιάζοντας τις φθινοπωρινές εκδηλώσεις τέχνης στην Μακρινίτσα. Η έκθεση θα «φιλοξενηθεί» στον εκθεσιακό χώρο του Paschalis art house και θα εγκαινιαστεί το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα, με την μουσική παρέα των Soun Drifters.

Η Shadow Chen παρουσιάζει για πρώτη φορά τις εικαστικές της αναζητήσεις στην Ελλάδα. Ζωγράφος – Εικονογράφος – Ψηφιακή καλλιτέχνης. Εχει πάθος με κάθε μορφή εικαστικής έκφρασης, παραδοσιακή ζωγραφική, σύγχρονη ζωγραφική, εγκαταστάσεις, ψηφιακή τέχνη. Εργάζεται ως καλλιτέχνης στην Κίνα, με έδρα την Shanghai. Η έμπνευσή της, όπως δηλώνει η ίδια η Shadow Chen, προέρχεται από τις επιρροές που δέχεται από το περιβάλλον, τους ανθρώπους και τη μουσική. Τα έργα της είναι γεμάτα συναισθήματα και κυριαρχούν τα φωτεινά χρώματα. Ονειρεύεται να ζωγραφίσει την άγρια πλευρά του σύγχρονου κόσμου.

Εχει εργασθεί και εφαρμόσει τη δουλειά της κυρίως στην ψηφιακή τέχνη και έργα της έχουν χρησιμοποιηθεί για τις εταιρείες: Volvo, Adobe, Adidas, Converse, Logitech, HyattAndaz, LanceCrawford, Case- Mate, ScottUSA, CaronParis.

Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι έως και 21 Σεπτεμβρίου 2014

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή από τις 12.00 π.μ. έως τις 09.00 μ.μ. Σάββατο – Κυριακή – Αργίες από τις 11:00 π.μ. έως αργά το βράδυ. Τρίτη κλειστά.

Τηλ. Επικ 2428090054, 6933411998 Αγγελίδης Δημήτρης www.paschalishouse.com.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου