ΕΞΟΔΟΣ

Παράσταση στο Πορφυρογένειο

παράσταση-στο-πορφυρογένειο-142842

Το Θεατρικό Εργαστήρι της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου παρουσιάζει τη μουσική παράσταση «SpoonRiver» του Edgar Lee Masters σήμερα Σάββατο 30 Αυγούστου στις 21.30 στο Πορφυρογένειο ίδρυμα Αγριάς. Την Καλλιτεχνική επιμέλεια και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και αναπληρωτής διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, Δημήτρης Δακτυλάς, στο πιάνο και στο τραγούδι η Βάσω Ζαγόρη.

Ερμηνεύουν και τραγουδούν οι: Κασσιανή Βαρδαλή, Στέφανος Βλαχάβας, Ράνια Θεοχαροπούλου, Ολίνα Μανωλοπούλου, Φρειδερίκη Μπεκίρη, Ειρήνη Μυλωνά, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μαρία Πράντζου, Βάσια Στάμου, Αρτεμις Χατζηαποστολίδου, Αλκηστις – Ελένη Κοσμά, Ειρήνη Μπρόζου, Κωνσταντίνα Καραχρήστου.

Το Θεατρικό Εργαστήρι του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΒΟΛΟΥ από το 1993 έως σήμερα έχει παρουσιάσει είκοσι πέντε αξιόλογα έργα.

Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο της ετήσιας δραστηριότητας του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση του ΥΠΟΑ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας με το Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου