ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θεατρική παράσταση «Πεντάμορφη και το τέρας»

θεατρική-παράσταση-πεντάμορφη-και-τ-149095

Η «Πεντάμορφη και το τέρας» θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 27 Αυγούστου στις 21.00 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου, προσφέροντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα σε μικρούς και μεγάλους.

Το Θέατρο του Βορρά, για ένα ακόμα καλοκαίρι μετά τον Οδυσσεβάχ και τον Πήτερ Παν, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και ανεβάζει ένα από τα πιο αγαπημένα παραμύθια μικρών και μεγάλων παιδιών, την Πεντάμορφη και το τέρας.

Η Μπελ, μια όμορφη χωριατοπούλα, θα βρεθεί στο κάστρο του τέρατος, ο οποίος είναι στην πραγματικότητα ένας μαγεμένος πρίγκιπας. Αν το τέρας μάθει να αγαπά και να αγαπιέται, τα μάγια θα λυθούν. Διαφορετικά, θα μείνει για πάντα ένα τέρας.

Στο ταξίδι της Πεντάμορφης οι μικροί μας φίλοι, προσκαλεσμένοι στο μαγικό κάστρο, θα γνωρίσουν από κοντά μαγεμένους υπηρέτες να τραγουδούν και θα χορέψουν κάτω από ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο!

Μια πανέμορφη παράσταση, πλημμυρισμένη από χρώματα, μουσική και χορό, που υπόσχεται στιγμές γέλιου και συγκίνησης. Ενα παραμύθι, που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους που πιστεύουν ότι ο καθένας από εμάς έχει μέσα του κάτι όμορφο…αρκεί κάποιος να θελήσει να το ανακαλύψει!

H παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης και του Γενικού Γαλλικού Προξενείου.

Κείμενο – σκηνοθεσία Μπίλιω Κωνσταντοπούλου, χορογραφίες Χρήστος Κατίδης, κοστούμια – σκηνικά Θέατρο του Βορρά, επιμέλεια σκηνικών Anna Wassiac, φωτισμοί Γιώργος Ζήγκας. Παίζουν οι ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, Ντέπυ Ασληχανίδου, Βαγγέλης Δαλλές, Σάκης Σιούτης, Εφη Σισμανίδου.

Παραγωγή: Θέατρο του Βορρά.

Η προπώληση στο δισκοπωλείο Classic. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6986 523898 10:00-13:00 και 17:00-20:00.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι 10 ευρώ (Γενική είσοδος), 8 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων, πολυτέκνων).

Προπώληση στο Δίαυλο 10-2 το πρωί και το απόγευμα πριν από την έναρξη της παράστασης στο ταμείο του θερινού θεάτρου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου