ΕΞΟΔΟΣ

«Στου τραγουδιού την όχθη»

στου-τραγουδιού-την-όχθη-161100

Μουσική εκδήλωση στο πλαίσιο του εορτασμού των 15 χρόνων την Εστουδιαντίνας αλλά και της συνεργασίας των Μπάμπη Τσέρτου και του Ανδρέα Κατσιγιάννη, θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014 στις 21:00 στο Ανοιχτό θέατρο «Μπούρτζι» της Σκιάθου.

Ο Μπάμπης Τσέρτος ήταν ο πρώτος επίσημος καλεσμένος της περίφημης πλέον ορχήστρας «Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας», της οποίας εμπνευστής και ιδρυτής είναι ο Ανδρέας Κατσιγιάννης, συμμετέχοντας στην πρώτη της συναυλία πριν από 15 χρόνια στο ανοιχτό θέατρο της Νέας Ιωνίας Βόλου.

Σταθεροί συνοδοιπόροι έκτοτε στους δίσκους της Εστουδιαντίνας, στους δίσκους του Μπάμπη και του Ανδρέα, μαζί έζησαν και κατέγραψαν ωραίες μουσικές στιγμές και σπουδαίες ερμηνείες, οι οποίες συνεχίστηκαν και συνεχίζονται μέχρι σήμερα σε χώρους καθαρά συναυλιακούς (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Ηρώδειο θέατρο) και άλλους ζεστούς χώρους σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μαζί τους ο κορυφαίος Ελληνας δεξιοτέχνης του βιολιού και πρωτεργάτης της Εστουδιαντίνας Κυριάκος Γκουβέντας, η σπουδαία νεαρή Βολιώτισσα τραγουδίστρια Ελεάννα Βαρελά, ο ανερχόμενος τραγουδοποιός Απόστολος Μόσιος σε ρόλο μουσικού και ερμηνευτή, ο Φίλιππος Ρέτσιος στο κοντραμπάσο και το πιάνο, ο Γιάννης Τσέρτος στο ακορντεόν και το πιάνο, και ο Κώστας Γεδίκης, σολίστας εγχόρδων(μπουζούκι 3χορδο, λαούτο, λάφτα).

Στο πρώτο μέρος του προγράμματος θα παρουσιαστούν τραγούδια από τον τελευταίο δίσκο του Ανδρέα Κατσιγιάννη «Εικόνα Αχειροποίητη» σε στίχους του μεγάλου Σκιαθίτη λογοτέχνη Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, ενώ στο δεύτερο μέρος θα περιλαμβάνει τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Μπάμπη Τσέρτου, του Ανδρέα Κατσιγιάννη αλλά και της Εστουδιαντίνας.

Το εισιτήριο κοστίζει 12 ευρώ ενώ θα γίνεται προπώληση εισιτηρίων 10 ευρώ από το Βιβλιοπωλεία ΑΝΟΔΟΣ και ΛΥΧΝΑΡΙ, ενώ τα ομαδικά εισιτήρια θα κοστίζουν 10 ευρώ (από 8 άτομα και άνω).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου