ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδήλωση στο Νεοχώρι

εκδήλωση-στο-νεοχώρι-170573

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου, στα πλαίσια των φετινών καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων, διοργανώνει το Σάββατο 9 Αυγούστου και ώρα 9 μ.μ. στο θεατράκι κάτω από τη πλατεία, μουσική βραδιά γεμάτη με τραγούδι και χορό, με την ευγενική συμμετοχή των τμημάτων Παραδοσιακής Χορωδίας Ι.Μ.Δημητριάδος και Αλμυρού με φίλους και Θράκες (κοσμικό τμήμα), καθώς και το χορευτικό της τμήμα παραδοσιακής μουσικής.

Η Χορωδία, υπό την διεύθυνση της Χοράρχου Μαριάννας Σαμαρτζή, και το τμήμα παραδοσιακών χορών υπό την επιμέλεια της κας.Κατερίνας Γκανέτσα-Ντόντη, θα μας ταξιδέψουν μέσα από ένα μουσικό οδοιπορικό, σε αλησμόνητες πατρίδες και αγαπημένες μελωδίες από τη Μ. Ασία, Μακεδονία, Θράκη κ.α., χαρίζοντας στο φιλόμουσο κοινό μια βραδιά γεμάτη μελωδικές μνήμες μιας άλλης αυθεντικής αλησμόνητης εποχής.

Τα σύνολα θα συνοδεύσουν οι διακεκριμένοι Μουσικοί Θανάσης Δραγάνης στο λαούτο και Ζήσης Γεωργαλιός στο κανονάκι. Την επιμέλεια της εκδήλωσης έχει η Μαριάννα Σαμαρτζή η οποία θα συνοδεύσει και στο πιάνο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου