ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μουσική βραδιά με την καλλιτεχνική ομάδα Ν. Παρθένη – Ζ. Κουκουσέλη

μουσική-βραδιά-με-την-καλλιτεχνική-ομ-171871

Μουσική βραδιά στα Καλά Νερά με την καλλιτεχνική ομάδα των Νίκου Παρθένη – Ζαφείρη Κουκουσέλη διοργανώνει ο Σύλλογος Τουριστικής Ανάπτυξης Καλών Νερών την Παρασκευή 8 Αυγούστου στις 9.45 μ.μ. στα Καλά Νερά.

Εδώ και πολλά χρόνια ιδιαίτερα τα τελευταία και δύσκολα, οι δυο συνεργάτες, φίλοι και συνοδοιπόροι ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν με τραγούδια και μουσικές χαρά, αισθητική απόλαυση, ανακούφιση και κουράγιο στους ακροατές – θεατές. Μαζί τους οι σταθεροί συνεργάτες και φίλοι Δημήτρης Μπεφάνης, Εύη Κυρίτση Θανάσης Ματζίλης, Ρισέλ Μέττα και Κωνσταντίνος Βαρδάκης. Όλοι μαζί ερμηνεύουν επιλεγμένα λαϊκά, έντεχνα, παραδοσιακά, σύγχρονα κ.α. τραγούδια, από το χθες και το σήμερα του ελληνικού τραγουδιού, με κριτήριο επιλογής το σημαντικό τους περιεχόμενο. Σταθμοί στο πρόγραμμά τους, αυτοί τη φορά, οι αναφορές στον Βασίλη Τσιτσάνη, στον Μάνο Χατζιδάκι στην Κύπρο, στους Ανφάν Γκατέ Ρεμπέτες και τον Αχιλλέα Ματζίρη.

Πάντα, ο Νίκος Παρθένης και ο Ζαφείρης Κουκουσέλης, παίζουν και δικά τους τραγούδια, βάζοντας ένα δημιουργικό λιθαράκι στη συνέχεια και στην εξέλιξη του Ελληνικού τραγουδιού. Στίχοι και μουσικές κατατίθενται με σεβασμό, γνώση και μεράκι για να κρατηθεί αναμμένο το καντήλι της πιο λαϊκής, της πιο αγαπημένης, της πιο διαχρονικής τέχνης, της τέχνης του τραγουδιού. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου