ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Χάνσελ και Γκρέτελ»

χάνσελ-και-γκρέτελ-172499

Το αριστουργηματικό παραμύθι των αδελφών Γκριμ «Χάνσελ και Γκρέτελ»

θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι στη Σκιάθο και τη Σκόπελο. Η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου, μετά το «γύρο του κόσμου σε 80 μέρες» παρουσιάζει την επιτυχημένη παράσταση «Χάνσελ και Γκρέτελ» σε σκηνοθεσία του Χάρη Ρώμα, την Παρασκευή 8 Αυγούστου στις 9.15 μ.μ. στο ανοιχτό θέατρο Μπούρτζι της Σκιάθου.

Το Σάββατο 9 Αυγούστου την ίδια ώρα, η παράσταση θα «φιλοξενηθεί» στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου. Η διασκευή έγινε από τους Χάρη Ρώμα και Βαγγέλη Δουκουτσέλη, που φιλοδοξούν να περάσουν στα παιδιά το μήνυμα ότι η δύναμη της οικογένειας είναι η «ασπίδα» ενάντια στο κακό.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει, όπως προαναφέρθηκε, ο Χάρης Ρώμας (για 8η χρονιά στο παιδικό θέαμα), τη μουσική ο Γιάννης Ζουγανέλης, το ενδυματολογικό μέρος ανέλαβε, ειδικά για αυτή τη παράσταση ο αξέχαστος σχεδιαστής μόδας Μιχάλης Ασλάνης, ο οποίος μέσω της ενασχόλησής του με το θέατρο αποδείχθηκε σπουδαίος καλλιτέχνης και τις χορογραφίες η πολλά υποσχόμενη Μόνικα Κολοκοτρώνη.

Η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου έχει τη βασική πεποίθηση ότι τα δυνατά μηνύματα που πρέπει να διδάσκονται στα παιδιά μέσω της παιδικής παράστασης, είναι πιο αποτελεσματικά όταν η παράσταση έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα και όχι στείρα διδακτικό. Τα παιδιά πρέπει να χαίρονται και να διασκεδάζουν και ταυτόχρονα έντεχνα να περνούν μέσα τους οι μεγάλες αξίες που πρέπει να τα συντροφεύουν σε όλη τους τη ζωή.

Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.

Τα τηλέφωνα για περισσότερες πληροφορίες είναι : 6973.056635 -6944.283935.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου