ΕΞΟΔΟΣ

Αναβάλλεται η θεατρική παράσταση «Αμάρτημα της μητρός μου»

αναβάλλεται-η-θεατρική-παράσταση-αμ-174128

Αναβάλλεται, λόγω κακοκαιρίας, η θεατρική παράσταση το «Αμάρτημα της μητρός μου» η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα στο θέατρο Αλώνι, στον Αγιο Γεώργιο Νηλείας. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η παράσταση θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 7 Αυγούστου στις 21:00 στον ίδιο χώρο.

Η παράσταση ξεκίνησε πέρσι το καλοκαίρι από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, περιοδεύοντας σε Ήπειρο, Δυτική Μακεδονία και σε Φεστιβάλ της Αττικής, με κατανυκτική υποδοχή. Συνεχίσθηκε στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με την ίδια αποδοχή, από τον περασμένο Οκτώβριο έως φέτος τον Μάρτιο.

Ο Γεώργιος Βιζυηνός επιζητά, σ’ αυτό το αριστουργηματικό έργο, την αμοιβαία κατανόηση και συγχώρεση από τη μητέρα του, αποκαλύπτοντας ο ίδιος την πιο βαθιά του πληγή. Πρόκειται για μια τραγικού χαρακτήρα εξομολόγηση που ενώ συνήθως

κρύβεται επιμελώς στο σκοτάδι, εδώ βγαίνει αγέρωχα στο φώς, και ξεπερνώντας τις συμπληγάδες της ηθογραφίας και της ηθικογραφίας, γίνεται λόγος δημόσιος και λυτρωτικός, με το πνεύμα ενός πολύ μεγάλου συγγραφέα.

Τη θεατρική προσαρμογή-διδασκαλία λόγου-σκηνοθεσία υπογράφει ο Δήμος Αβδελιώδης και τη μουσική ο Βαγγέλης Γιαννάκης.

Ερμηνεύουν: Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Ρένα Κυπριώτη. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 6973339142 και 24280 94211 www.theatroaloni.gr.

Χορηγός επικοινωνίας των εκδηλώσεων στο θέατρο Αλώνι είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου