ΕΞΟΔΟΣ

«Σε θέλω δίπλα μου»

σε-θέλω-δίπλα-μου-177405

Η μουσικοθεατρική παράσταση 1 Σεπτεμβρίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου

Η μουσικοθεατρική παράσταση του Μίνωα Θεοχάρη «Σε θέλω δίπλα μου» θα παρουσιαστεί την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου στο Θερινό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη». Πρόκειται για μια ποπ ρομαντική ιστορία γεμάτη μουσική και συναίσθημα.

Το έργο παρουσιάζει τις παράλληλες ιστορίες δύο ζευγαριών από την αρχή της σχέσης τους μέχρι και σήμερα. Η παράσταση, σε κείμενο και σκηνοθεσία Μίνωα Θεοχάρη, με πολύ χιούμορ αλλά και μουσική από τη δεκαετία του ‘90 -στο μεγαλύτερο μέρος της- διαπραγματεύεται τη σημερινή δυσκολία που μία ολόκληρη γενιά αντιμετωπίζει ως προς τη δέσμευση και τη συνύπαρξη που στην ουσία όμως είναι η βαθύτερή της ανάγκη. Μία σύγχρονη ελληνική μουσική παράσταση που μας συστήνει μία καινούργια γενιά ηθοποιών και δημιουργών.

Τους τέσσερις πολύ αναγνωρίσιμους ήρωες ερμηνεύουν οι: Δημήτρης Μακαλιάς, Μίνως Θεοχάρης, Αντιγόνη Ψυχράμη, Ελίζα Γεροντάκη, Πλήκτρα – Παύλος Καλτρουμίδης

Προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται στον «Δίαυλος» Τοπάλη 14, από Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00 μέχρι 14:00 και Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή από 18:00 μέχρι 20:30. Την ημέρα της παράστασης η προπώληση ισχύει έως τις 14:00. Τα εισιτήρια θα πωλούνται στο ταμείο του Θεάτρου 1-2 ώρες πριν την έναρξη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου