ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Προβολή ταινίας «Amelie»

προβολή-ταινίας-amelie-178934

Το Κέντρο Πολιτισμού και Κοινωνικής παρέμβασης «Ιωλκός» σε συνεργασία με τν Δ/νση Αρχείων Μουσείων και Βιβλιοθηκών του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π- ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ του Δήμου Βόλου συνεχίζει τις προβολές του στην όμορφη αυλή του Αρχοντικού Ζαφειρίου στον Άγιο Ονούφριο. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Την ερχόμενη Τετάρτη 6 Αυγούστου στις 9.00 μ.μ. προγραμματίζεται η προβολή της ταινίας «Amelie». Γαλλική ταινία σε σκηνοθεσία Ζαν-Πιερ Ζενέ.

Η υπόθεση της ταινίας διαδραματίζεται γύρο από τη ζωή της Amelie. Στην πολυκατοικία της δεν γνωρίζει κανένα αλλά αυτό σύντομα θα αλλάξει. Βρίσκει στο διαμέρισμά της ένα κρυμμένο κουτί με διάφορα αντικείμενα. Αντικείμενα που όπως φαίνεται είχε κρύψει κάποιο παιδί πριν από πολλά χρόνια. Αποφασίζει λοιπόν να βρει αυτόν τον άνθρωπο και να του επιστρέψει τις αναμνήσεις του. Μετά από αυτό η ζωή της θα αλλάξει για πάντα. Θα ξεκινήσει μια σειρά εφευρετικών σχεδίων για να δώσει ουσία στις ζωές άλλων ανθρώπων. Και σαν από θαύμα η Amelie, αλλάζει τις ζωές των γειτόνων της, συνήθως προς το καλύτερο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου