ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ακουστική κιθαρωδία

ακουστική-κιθαρωδία-179180

Μια μοναδική παράσταση του Σκιαθίτη συνθέτη και σολίστα της κιθάρας Αντώνη Μιτζέλου θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 2 Αυγούστου 9.00 μ.μ. στο Ανοιχτό Θέατρο Μπούρτζι, με τίτλο «Μια ακουστική Κιθαρωδία».

Ο Αντώνης Μιτζέλος συνεχίζει και προτείνει για το καλοκαίρι 2014 μια χειμαρρώδη, μελωδική Κιθαρωδία, μια συναυλία με τον ξεχωριστό ήχο που χαρακτηρίζει όλο το έργο του, παρέα με μια καταξιωμένη και αγαπητή ερμηνεύτρια, την Ερωφίλη, γνωστή μεταξύ άλλων και από την συμμετοχή της για μια δεκαετία στο συγκρότημα Τρίφωνο.

Με διάθεση για διάλογο και αυτοσχεδιασμό, με φωνή και καρδιά, o Αντώνης Μιτζέλος, με την ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα του και η Ερωφίλη, με την μοναδικά ζεστή και εκφραστική φωνή της, ερμηνεύουν τραγούδια του Αντώνη που όλοι αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε… «Με το ίδιο μακό, Φύλακας άγγελος, Φλασάκι, Πόσο σε Θέλω, Έλα μου» και τόσα άλλα, που για πρώτη φορά συναντιούνται με κομμάτια της Ερωφίλης όπως το «Να μ’ αγαπάς, Νυχτοπαίδι», (από το Τρίφωνο) και άλλα αγαπημένα τραγούδια από τις συνεργασίες της με την Λίνα Νικολακοπούλου. Στην παράσταση ακούγονται επίσης μοναδικές διασκευές, τραγουδιών που έχουν σημαδέψει την πορεία της Ελληνικής μουσικής, από τον Αττίκ μέχρι τον Μάνο Λοΐζο…

Μαζί τους ο Μιχάλης Μπρούζος, κλασσικός κιθαρίστας υψηλών επιδόσεων, για 2 χρόνια σταθερός συνοδοιπόρος της Κιθαρωδίας. Μαζί με τον Αντώνη ερμηνεύουν γνωστά οργανικά θέματα από το album του Beyond the Light (ηχογραφημένο στην Νέα Υόρκη το 2000) καθώς και έργα-επιλογές από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο (Al Di Meola, Sting κά), επιχειρώντας να επικοινωνήσουν με τους θεατές – κοινωνούς μιας άκρως μουσικής εμπειρίας, αποτέλεσμα των υψηλών δεξιοτεχνικών ικανοτήτων των βιρτουόζων μουσικών. Ο ήχος του βιολιού και του φλάουτου χρωματίζει την Κιθαρωδία, από την ταλαντούχα μουσικό Κατερίνα Τεπελένα. Τους συνοδεύουν οι μουσικοί Δημήτρης Μπέλλος (πλήκτρα), Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος (ντραμς), Πέτρος Λαμπρίδης (μπάσο).

Διάρκεια παράστασης: 3 ώρες και 30 λεπτά, σύνολο καλλιτεχνών επί σκηνής: 7. Η μουσική παράσταση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σκιάθου και με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘Η Σκιάθος’.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου