ΕΞΟΔΟΣ

«Ραντεβού στο σπίτι μου» στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο

ραντεβού-στο-σπίτι-μου-στο-θερινό-δη-180917

«Ραντεβού στο σπίτι μου»

Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Ραντεβού στο σπίτι μου» θα παρουσιαστεί σήμερα Παρασκευή 1 Αυγούστου από την θεατρική ομάδα «Σκηνοβάτες» στις 21:30 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου (Μελίνα Μερκούρη).

Το έργο είναι γραμμένο από το σύγχρονό συγγραφέα και ποιητή Νίκο Ζώρη, που γεννήθηκε το 1955 στο Αγρίνιο και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Πραγματεύεται και σατιρίζει με εύστοχο χιούμορ τις συζυγικές απιστίες των ανδρών και τις αιτίες που τις προκαλούν, γιατί οι άντρες, ως γνωστόν, σε όποια ηλικία και αν φτάσουν, δεν παύουν να συμπεριφέρονται και να αντιδρούν σαν παιδιά. Παραμένουν παιδιά στις σκέψεις τους, στις επιθυμίες τους, στους ενθουσιασμούς τους, στις απογοητεύσεις τους, στις παρορμήσεις τους, στις επιπολαιότητές τους, στις ανασφάλειές τους, στις ερωτικές τους ανησυχίες.

Ο σκηνοθέτης είναι ο Απόστολος Πλακόπουλος και παίζουν με σειρά εμφάνισης: Απόστολος Πλακόπουλος, Σόφη Ηλιάδη, Δημήτρης Καρατζόγλου, Γιώργος Αποστολίδης, Θάλεια Δήμου, Ελένη Καββαδία, Εβίτα Αλεξάνδρου, Ηρώ Μόσχου, Κατερίνα Μήτσου και Μαριάννα Ηλιάδη.

Η τιμή εισόδου είναι 5 ευρώ και όλα τα έσοδα θα δοθούν στη «Φλόγα» – σύλλογο γονιών παιδιών με καρκίνο. Η Φλόγα βρίσκεται Χαρισιάδου 3 -πρώην ΠΙΚΠΑ και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2421024628.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται στο «Δίαυλο» (Τοπάλη με Δημητριάδος),στο δισκοπωλείο «classic» (Ερμού 87) και στο γραφείο της Φλόγας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου