ΕΞΟΔΟΣ

Πρωτότυπη φαρσοκωμωδία «Ο γάμος του Καραγκιόζη με την εξουσία»

πρωτότυπη-φαρσοκωμωδία-ο-γάμος-του-κ-182536

Παιδικό θέατρο – Φαρσοκωμωδία είναι «Ο γάμος του Καραγκιόζη με την εξουσία» πρωτότυπη μεταφορά του θεάτρου σκιών στο θέατρο, που θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 6 Αυγούστου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη».

Συμμετέχει ο Αγάθωνας Ιακωβίδης με την ορχήστρα του. Σκηνοθεσία: Στέλιος Αμανατίδης.

Στο ρόλο του Καραγκιόζη ο Στέλιος Αμανατίδης με δεκάδες χρόνια εμπειρίας στο συγκεκριμένο είδος. Το θέατρο ΑΡΜΑ έχει πραγματοποιήσει χιλιάδες παραστάσεις με την ενσάρκωση του Καραγκιόζη στο θέατρο, σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό (μέχρι την Αυστραλία).

Σκηνοθεσία – διασκευή: Στέλιος Αμανατίδης, σκηνικά: Σάκης Μαρκόπουλος, μουσική: Χρήστος Φωτόπουλος, φωτισμοί: Σάκης Παπαδόπουλος. Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Στέλιος Αμανατίδης, Σταύρος Παρχαρίδης, Κώστας Μόνας, Κυριάκος Κατέχης, Στέλιος Σταυρίδης,Κώστας Ακριτίδης. Στο ρόλο της εξουσίας η Μόνικα Αϊβάζογλου. Στο ρόλο του Μπάρμπα Γιώργου ο εντυπωσιακός Γιάννης Κετικίδης. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Αγάθωνας, Παύλος Χιονίδης, Δημήτρης Θεοδωράκης.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στο Δίαυλο, Τοπάλη 14, Βόλος, 24210-25363. Το ωράριο προπώλησης είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 14:00, Τρίτη-Πέμπτη – Παρασκευή 18:00-20:30. Ο Δίαυλος θα είναι κλειστά από 7 – 24/8.

Την ημέρα της παράστασης η προπώληση ισχύει έως τις 14:00. Τα εισιτήρια θα πωλούνται στο ταμείο του Θεάτρου1-2 ώρες πριν την έναρξή της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου