ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μουσική παράσταση στο Πορφυρογένειο Ιδρυμα Αγριάς

μουσική-παράσταση-στο-πορφυρογένειο-182601

Η μουσική παράσταση SpoonRiver του Edgar Lee Masters θα παρουσιαστεί το Σάββατο 30 Αυγούστου στο Πορφυρογένειο Ιδρυμα Αγριάς στις 9.30 το βράδυ, από το Θεατρικό Εργαστήρι της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.

Ο Έντγκαρ Λη Μάστερς (1869- 1950), είναι Αμερικανός ποιητής και μυθιστοριογράφος, δημιουργός του ποιητικού έργου «Σπουν Ρίβερ Ανθολογία». Το «Σπουν Ρίβερ», είναι έργο που μένει σαν ένα από τα πιο αξιόλογα βιβλία της Αμερικής της αρχής του 20ού αιώνα.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια και την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και Αναπληρωτής Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, Δημήτρης Δακτυλάς, στο πιάνο και στο τραγούδι η Βάσω Ζαγόρη.

Ερμηνεύουν και τραγουδούν οι: Κασσιανή Βαρδαλή, Στέφανος Βλαχάβας, Ράνια Θεοχαροπούλου, Ολίνα Μανωλοπούλου, Φρειδερίκη Μπεκίρη, Ειρήνη Μυλωνά, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μαρία Πράντζου, Βάσια Στάμου, Άρτεμις Χατζηαποστολίδου, Άλκηστις- Ελένη Κοσμά, Ειρήνη Μπρόζου, Κωνσταντίνα Καραχρήστου. Η Παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο της ετήσιας δραστηριότητας του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση του ΥΠΟΑ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας με το Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.

Για πληροφορίες και εισιτήρια μπορείτε να απευθύνεστε στο ΔΙΑΥΛΟ, Τοπάλη 14 τηλ. 24210-25363.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου