ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μουσική βραδιά με τον Ν. Παρθένη και Ζ. Κουκουσέλη

μουσική-βραδιά-με-τον-ν-παρθένη-και-ζ-κ-184451

Μουσική βραδιά με τον Νίκο Παρθένη και τον Ζαφείρη Κουκουσέλη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο «Μαραμπού» στην Άφησσο. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10 μ.μ. και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Οι δύο συνεργάτες, φίλοι και συνοδοιπόροι ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο να προσφέρουν με τα τραγούδια και μουσικές τους χαρά, αισθητική απόλαυση, ανακούφιση και κουράγιο στους ακροατές – θεατές.

Μαζί τους οι σταθεροί συνεργάτες και φίλοι Δημήτρης Μπεφάνης, Εύη Κυρίτση και Θανάσης Ματζίλης. Όλοι μαζί ερμηνεύουν επιλεγμένα λαϊκά, έντεχνα, παραδοσιακά, σύγχρονα κ.α. τραγούδια, από το χθες και το σήμερα του ελληνικού τραγουδιού, με κριτήριο επιλογής το σημαντικό τους περιεχόμενο. Σταθμοί στο πρόγραμμά τους, αυτοί τη φορά, οι αναφορές στον Βασίλη Τσιτσάνη, στον Μάνο Χατζιδάκι στην Κύπρο, στους Ανφάν Γκατέ Ρεμπέτες και τον Αχιλλέα Ματζίρη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Νίκος Παρθένης και ο Ζαφείρης Κουκουσέλης, παίζουν και δικά τους τραγούδια, βάζοντας ένα δημιουργικό λιθαράκι στη συνέχεια και στην εξέλιξη του ελληνικού τραγουδιού. Στίχοι και μουσικές κατατίθενται με σεβασμό, γνώση και μεράκι για να κρατηθεί αναμμένο το καντήλι της πιο λαϊκής, της πιο αγαπημένης, της πιο διαχρονικής τέχνης, της τέχνης του τραγουδιού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου