ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία των Locomondo

συναυλία-των-locomondo-185129

Η απόλυτη καλοκαιρινή συναυλία με σύνθημα «Θέλω να ’σαι εκεί- ότι κι αν συμβεί» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Αυγούστου από τους Locomondo στο beach bar «Καρνάγιο».

Μετά από έναν ιδιαίτερα δημιουργικό χειμώνα, οι Locomondo έχουν ξεκινήσει από την αρχή του καλοκαιριού τις καλοκαιρινές τους συναυλίες, παρουσιάζοντας μεταξύ άλλων και δύο καινούργια τραγούδια.

Στο σημερινό μεγάλο πάρτυ οι Locomondo θα παίξουν “rap, ska, reggae, hip-hop” αλλά και βραζιλιάνικα στον ρυθμό του “Samba Hellas” και του “Θέλει samba” που είναι τα δύο καινούργια τους τραγούδια.

Οι Locomondo (Loco + mondo = τρελός κόσμος, από την ισπανική λέξη “loco”, που σημαίνει τρελός και την ιταλική λέξη “mondo”, που σημαίνει κόσμος) είναι ελληνικό μουσικό συγκρότημα, που έχει τις ρίζες του στην Αθήνα και ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2001.

Συνδυάζουν τη ρέγκε, τη σκα και τη λάτιν μουσική. Οι στίχοι των κομματιών τους είναι γραμμένοι, κυρίως, στην ελληνική και την αγγλική. Έχουν παίξει με συγκροτήματα, όπως οι Skatalites, οι Chumbawamba και οι Ska Cubano και με καλλιτέχνες όπως ο Μανού Τσάο.

Η συνάντηση του Μάρκου Κούμαρη και του Γιώργου Βαρνάβα κατά τη στρατιωτική τους θητεία, καθώς και οι παρόμοιες μουσικές τους επιρροές και κατευθύνσεις, είχε ως αποτέλεσμα την ίδρυση αυτού του ρέγκε συγκροτήματος, αρχικά, με το όνομα Urbana.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 22:00, ενώ οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Προπώληση εισιτηρίων: 10 ευρώ και στο ταμείο: 12 ευρώ.

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου