Προβολή στον Τσαλαπάτα

Τελευταία ενημέρωση: 2014-07-28, 12:51:02
Προβολή στον Τσαλαπάτα

Το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με την Ενωση Ελληνικού Ντοκιμαντέρ, ολοκληρώνει για το καλοκαίρι τον κύκλο προβολών επιλεγμένων ντοκιμαντέρ Ελλήνων δημιουργών, τα οποία παρουσίαζε κάθε τελευταία Τετάρτη του μήνα, στα μουσεία του δικτύου του.

Η αυλαία πέφτει με την προβολή όχι ενός αλλά δύο ντοκιμαντέρ και θα πραγματοποιηθεί, ταυτοχρόνως, σε όλα τα μουσεία του ΠΙΟΠ, την Τετάρτη 30 Ιουλίου. Πρόκειται για το «Café Finovo» (2013-53’) και το «The Archelon Bubble» (2008-30’). Και τα δύο ντοκιμαντέρ έχουν σκηνοθετηθεί από τον Λευτέρη Φυλακτό και έχουν αποσπάσει τιμητικές διακρίσεις σε ελληνικές φεστιβαλικές διοργανώσεις.

Οι προβολές στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας, στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν.& Σ. Τσαλαπάτα στον Βόλο και στο Μουσείο Μετάξης στο Σουφλί, θα φιλοξενηθούν στις αίθουσες πολλαπλών χρήσεων των μουσείων. Ώρα έναρξης 19:00.

Οι προβολές στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου, στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Τήνου, στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη και στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης στη Δημητσάνα, θα γίνουν στον περιβάλλοντα χώρο των μουσείων. Ώρα έναρξης 21:00. Η είσοδος σε όλες τις προβολές θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
5
=