ΕΞΟΔΟΣ

Δύο ξεχωριστές φωνές

δύο-ξεχωριστές-φωνές-214034

Δυο σημαντικές, γνήσιες λαϊκές φωνές, η Πίτσα Παπαδοπούλου και ο Δημήτρης Μπάσης, ενώνουν απόψε την ερμηνευτική τους ευαισθησία στη σκηνή και προσκαλούν τους φίλους του τραγουδιού, σε ένα Σεργιάνι στο Frangelico. Σε ένα μουσικό ταξίδι σε αγαπημένους και νοσταλγικούς προορισμούς, ερμηνεύοντας επιτυχίες από τις προσωπικές τους δουλειές, καθώς και τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

H Πίτσα Παπαδοπούλου, η μεγαλύτερη αυθεντική φωνή του λαϊκού τραγουδιού σύμφωνα με το Στέλιο Καζαντζίδη, ξεχωρίζει για το πάθος της, που είναι κυρίαρχο βίωμα της ψυχής της. Μακριά από την προβολή και την υπερβολή, στέκεται να μας θυμίζει με τη μοναδική της φωνή το θείο δώρο της λαϊκής τέχνης του τραγουδιού. Έχει αποδείξει επάξια πως είναι μία από τις πιο δυνατές γυναικείες ερμηνεύτριες, με μακρά μουσική πορεία στην ελληνική δισκογραφία.

Ο Δημήτρης Μπάσης, έχει χαρακτηριστεί, αντίστοιχα, μία από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές των τελευταίων ετών έχοντας αφήσει το καλλιτεχνικό του αποτύπωμα στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι. Έχει κερδίσει όλα τα δύσκολα στοιχήματα στην καριέρα του, καθώς έχει τολμήσει στις ζωντανές του εμφανίσεις να αναμετρηθεί με τραγούδια που σφραγίστηκαν από μύθους του παρελθόντος. Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν απόψε τις φωνές τους, ερμηνεύοντας αγαπημένες δημιουργίες, που αντέχουν στο χρόνο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου