ΕΞΟΔΟΣ

Ο Μιχάλης Μυτακίδης στο Βόλο

ο-μιχάλης-μυτακίδης-στο-βόλο-247403

Τo Σάββατο 8 Μαρτίου ο B.D.Foxmoor (Active Member) κατά κόσμον Μιχάλης Μυτακίδης, στο Βόλο στο LAB ART!!

Αδιαμφισβήτητα ένας απο τους μεγαλύτερους παράγοντες του ελληνικού Hiphop , ιδρυτής των Active Member Και του Low bap ιδιώματος, ο BD Foxmoor έρχεται να παρουσιάσει δουλειές από όλη την δισκογραφία του με τους Active Member το Σάββατο 8 Μαρτίου, σε ένα πρόγραμμα τρεισήμισι ωρών τουλάχιστον.

Περισσότερες πληροφορίες για τον B.D.Foxmoor στο link: http://www.lowbap.com/gr/artistdetails.asp?artistsid=5

Προπώληση: 8€ , Τιμή εισιτηρίου: 10€
Πόρτες Ανοίγουν: 21:30 , Kρατήσεις 2421 403454 begin_of_the_skype_highlighting 2421 403454 ΔΩΡΕΑΝ end_of_the_skype_highlighting
Σημεία Προπώλησης:
Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου || Elefantas cafe Bar

Δημιουργικά δραστήριος όσο ποτέ ο B.D.Foxmoor, και όχι μόνο επειδή οι καιροί το ζητάνε. Ο ίδιος χρόνια αφουγκράζεται την βαθιά πολιτιστική κρίση και την ανάγκη να κάνουμε πράξη τα λόγια μας. Αυτό σημαίνει Low Bap: η μουσική που επινόησε και δημιουργεί, η ουσιαστική σχέση που οφείλουν να έχουν οι στίχοι με την ζωή. Το αυτονόητο δηλαδή και τίποτα άλλο πιο περίπλοκο απ’ αυτό. Από εκεί κι έπειτα και με οδηγό τους στίχους, χρησιμοποιώντας τον Hip hop κώδικα, ανακαλύπτει πολλούς καινούριους ήχους και τρόπους να πει τις ιστορίες του – ξεφεύγοντας πολύ συχνά από τα γνωστά μουσικά του μονοπάτια.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε την δέκατη προσωπική του δισκογραφική δουλειά με τίτλο Dublaz 44, ένα ορχηστρικό album με τίτλους από ονόματα επαναστατών και ανθρώπων σπουδαίων των οποίων η ιστορία διάλεξε να αποσιωπήσει το έργο … Επίσης, ήδη ηχογραφεί με την Sadahzinia τον καινούριο δίσκο των Active Member, Cosmos Alivas.

Τα δημιουργικά του νέα όμως δεν τελειώνουν εδώ καθώς, αφενός η αγγλοελληνική ταινία «Ο Χειμώνας» που φέτος παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης έχει μουσική από το εν λόγω project. Και αφετέρου ήδη σχεδιάζει τα γυρίσματα ενός πανευρωπαϊκού ντοκιμαντέρ μόλις περάσει αυτός ο … χειμώνας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου