ΕΞΟΔΟΣ

Δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες

δυο-αγαπημένοι-καλλιτέχνες-254289

Ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαΐας Ματιάμπα, επιστρέφουν πανέτοιμοι για νέες περιπέτειες στο Βόλο, το Σάββατο 15 Mαρτίου, για τη δεύτερη εμφάνισή τους στο Lab Art, στον πολυχώρο Τσαλαπάτα, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η προηγούμενη.

Ο Μύρωνας και ο Ησαΐας, ο καθένας με τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα αλλά και ταιριαστοί μαζί, ανακαλύπτουν τις κοινές μουσικές τους αγάπες σε ένα κεφάτο, εξαντλητικό πρόγραμμα για όλες τις ορέξεις.

Σε μια διαδρομή που ξεκινά από δυνατές rock κιθάρες και λοξοκοιτάζει την disco, οι δύο τραγουδοποιοί παρουσιάζουν τα δυνατά προσωπικά τους τραγούδια και ξαφνιάζουν με αναπάντεχες διασκευές. Dance εκρήξεις, rock’n’roll εκτονώσεις, κιτς αιφνιδιασμοί, λάτιν ανορθόδοξος πόλεμος, ρουκέτες από τα 90’s, γενικά τα δίνουν όλα και κανείς δεν μένει αλώβητος, ή τουλάχιστον… ακίνητος.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 10μμ και η συναυλία αρχίζει στις 11μμ.

Η τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ στην προπώληση και 12 ευρώ στο ταμείο.

Εισιτήρια προπωλούνται από τα καταστήματα : Entra Café & Cocktail Bar Κονταράτου και Κουμουνδούρου, Elefantas cafe Τ. Οικονομάκη 70 και βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου και Δημητριάδος.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2421 40 34 54, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου